2GOOD написа:Звучи интересно, може би трябваше картинката да я разцепиш на няколко или най-добре пълен пост със текст.
Ще я направя по-удобна за четене, просто ми беше късничко и реших поне да пусна нещо преди да заспя

greo написа:2GOOD написа:Звучи интересно, може би трябваше картинката да я разцепиш на няколко или най-добре пълен пост със текст.
точно...
напоследък всички тези постове ми изглеждат едни и същи...
явно са отворили много работни места (и за българи)
да не се обижда колегата ама с всички тези токени ми е много съмнително..
толкова много пирамиди се сринаха пред очите ни..
а и типично по български мога да кажа ДАЙ МИ ДА ТИ ДАМ

Постовете са 1:1 превод от bitcointalk, този тип ANN теми са си практиката. Днес си писах със самите създатели на AdEx, възможно е да посетят следващия bitcoin meetup в бетахаус в София, така че ако желаеш да поговориш с тях, имаш възможността.
Работни места има от 2013 поне, де да съм знаел ...

. По днешни цени на криптовалутите щях да съм милионер

Няма от какво да се обиждам, правилно отбелязваш че съм се захванал

Вече е късно милионер да ставам от крипто, но не отказвам възможността да помогна на някой друг проект с превод или форумен подпис срещу някой друг койн.
Относно пирамидите - чак такива не са. Просто при няколко поредни ICO-та който успя да инвестира си утрои парите за 2 дни и ги направи х10 за месец. Та хората луднаха да пращат пари без да четат. Ето пример със събрания капитал на различни фирми по-долу:
Google: $1.6m
AirBnB: $0.6m
Uber: $1.7m
Ethereum: $19m
Brave: $35m
Bancor: $150m
Та не бих казал пирамида, но балон има със сигурност.
Което не пречи да има качествени проекти. Аз лично се кефя, че един от по-добре подготвените е български. Пълни дебили събраха по 100 милиона и нагоре, този проект е поне 1 класа над тях.
При "само" 10 милиона crowdfund ще са 150-ти по пазарна капитализация. Поне 120 от криптовалутите над тях са пълен боклук - при сегашните цени на криптовалутите няма да се изненадам, ако участниците в това ICO си утроят парите. Така че аз ще пробвам да пратя, естествено, нищо не пречи и всичко да се срине. Риск си е - утре ще кача whitepaper-а преведен, така че ако се интересуваш ще можеш да прочетеш по-подробно какво предлагат хората

- а решението си е изцяло твое