На 12 май 2014 около 3000000 CLAM са раздадени на BTC LTC и DOGE адреси, които в момента не са били с нулев баланс. Проверката и евентуално прибирането на CLAM-овете е много лесна - отивате в чата на
https://just-dice.com/ и пишете командата /dig BTC LTC или DOGE адрес и ако имате CLAM то с команда /dig адрес частен ключ ти се появяват в баланса на сайта след 5-6 минути и ги теглиш
Пример - /dig 1FzzLhGV8PSra4LxazGYzUgmp72CSPX51b - дава 14:21:15 INFO: CLAM address [xPJdEa6x] corresponding to BTC address [1FzzLhGV] was funded with 4.60545574 CLAM when the initial distribution was made; the CLAMs were already dug up, sorry . Това е един мой стар адрес в Coinbase.com, от който миналия септември не можах да си взема монетките, щото педалите не ми дадоха частния ключ... А сега нагло са ми ги взели. Ако ви напише, че имате монетки, то с команда примерно /dig 1ВАШИЯадресV8PSra4LxazGYzUgmp72C 5вашия частен ключ ги получавате на баланса си в сайта.
Между другото в адреса за почерпки на 2GOOD все още си стоят 4.60545574 CLAM

Ако имате wallet.dat BTC, LTC или DOGE, тогава теглите CLAM wallet-a , чакате до посиняване да се синхронизира и импортвате wallet.dat в него. Clam-овете веднага се появяват. Естествено предварително е хубаво да си изпразните съответните портмонета преди импорта !!!!!
Накрая ще ви дам приятелски съвет с цел да ви спестя време и нерви - интернет е пълен с картинки на BTC LTC и DOGE paper wallets - повярвайте ми, от септември до декември 2015 съм сканирал няколко десетки хиляди и де що имаше CLAMs ги прибрах

Проверил съм и такива, които не са под формата на QR-код, проверил съм и всички адреси в reddit темите. Ако някой намери и прибере някой CLAM след мен, направо да тича да си пусне тото !

Update : Проверил съм и ВСИЧКИ клипове в youtube на тема bitcoin, litecoin, dogecoin
Update_2 : Проверил съм и всички картинки с casascius coins за наличност в тях и за CLAM... wikipedia също !!!
АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУу Щях да забравя !!! Задължително си проверете ресто адресите , ако не импортвате wallet.dat, а ползвате адрес в blockchain.info !!! Само от тях получих над 90 CLAM-а !!! А на 9-ти септември 2015 1 CLAM беше 0.006 BTC !
SHA256 - 9 еруптера + 5 Lancelot-a + Antminer S1 , Scrypt - 6 x ZEUS blizzard 8.4 MH