[FAIL] FailCoin

Дискусии за останалите алтернативни криптовалути

Модератори: ekrem, Moderators

[FAIL] FailCoin

Мнениеот qweqwe333 » 09 Май 2014, 22:01

Мисля, че има бъдеще, доста се говори за тази валута...

https://bitcointalk.org/index.php?topic=505290.0
qweqwe333

Re: [FAIL] FailCoin

Мнениеот antar3z » 09 Май 2014, 22:53

монетата е българска :) selfpromo ?
antar3z

Мнениеот qweqwe333 » 10 Май 2014, 07:32

не е българска просто българи са я взели да я разработят отново :)
qweqwe333

Мнениеот antar3z » 10 Май 2014, 15:00

и ти им помагаш ?
antar3z

Мнениеот vmuser » 10 Май 2014, 17:48

В което разбира се няма нищо лошо. Защо обаче да има бъдеще? По това, което прочетох, получавам дежа-вю от предишни теми в толка...
Ако ще навиваш хората за някаква монета, поне направи някакви минимални усилия да ги "зарибиш", а не просто да пускаш линкове, които така или иначе гледаме в търсене на новата "звезда"
Аватар
vmuser

Мнениеот bulgar1an » 15 Май 2014, 23:37

1. Коректната тема на FAIL е: http://bitcointalk.org/index.php?topic=600213.0
2. С валутата се занимаваме няколко човека, като инициативата и контрола върху сорс-а е моя.

Защо да има бъдеще е въпрос, на който много трудно да се отговори конкретно. Има няколко сериозни индикации обаче, защото само за една седмица се постигна изключително много (подробности в темата). Вчера например я добавиха в Swisscex, но така и не разбрах кой е плащал за гласове. Налети са някъде около 0.5 - 0.7 BTC, ама със сигурност не е от "наш човек" - ние пари за гласове не даваме. Хората от H5C даже ме търсиха да ме питат какво смятаме да правим, защото изоставахме с 6 хиляди гласа, ама минути преди да обявят победителя някой наля BTC. Сега сигурно ме "нареждат", ама това са други подробности. Също така обема на валутата е малко над 21 LTC, което я нарежда на първо място в Swisscex. Съвсем наясно съм, че това не са сериозни сума и борса, но всичко с времето си. Другата седмица валутата ще има и block explorer, както и ще бъде листната в Coinmarketcap. Със Swisscex се получи много сериозен финт, защото не знам дали знаете, но е вързана с CoinMarketCap и това позволява на всяка валута, която се търгува там да бъде и листната с пазарна капитализация. Почти съм сигурен, че ще успея да убедя Cryptsy да я добавят за гласуване след това. Предстоят много неща като основното е hard fork-а, който се направи. След около 1300 блока промените влизат в сила и се надяваме да не стане фал (или FAIL :)). Мога да говоря много по темата, но накрая ще завърша с това, че самото име прави валутата уникална и различна от другите. Всички знаете какво направиха валути като DOGE, Fedora, Potcoin и.т.н.. Започнаха като на шега, а вижте ги сега къде са (макар, че Fedora-та е на практика умираща).
bulgar1an

Мнениеот bulgar1an » 16 Май 2014, 13:14

Понеже сме сънародници ще ви "открия", че преди няколко часа постигнах уговорка с хора, които стоят зад много известни валути. Вярвайте, че FAIL скоро ще изригне страхотно. Всеки да си опича акъла естествено... в този свят винаги има и губещи. Ако желаете да покопаете (в момента се копае лесно) можете да използвате fail.hashrate.eu pool-a, който се държи от българи, които са ми приятели и няма проблем.
bulgar1an

Мнениеот vmuser » 16 Май 2014, 14:05

Ами малко е стряскащо на заглавната страница:

Please, do not use the pool as wallet. Witdraw your coins.
We are investingating issues in the backend. Your shares and hashrate are safe and we will fix things ASAP.

Payouts disabled, you will not receive any coins to your offline wallet for the time being
Аватар
vmuser

Мнениеот bulgar1an » 16 Май 2014, 19:00

Стряскащо, защото много хора си държат валутата на pool-а без да използват auto payout, а ограничението в транзакциите е до 99,999,999 FAIL. Един приятел ми се обади да ми каже, че не е могъл да изтегли 200 милиона. Как да ги изтегли като не може с една транзакция? :) При следващата промяна на сорса мисля да намаля още.. до 50 милиона например.
bulgar1an

Мнениеот prozacsf » 20 Май 2014, 07:54

Аз държа hashrate.eu. Транзакции над 100кк не минават и затова от време на време Fail-ва cronjob-a и пише че има проблеми с бекенд-а. Същите не минават и ръчно без MPOS-a - директно през wallet-a (sendtoaddress). Като имам време ги оправям. Засега не трябва да има нито един който да е "изгорял с нещо". С изключение на този проблем валутата се копае с добър късмет на пула. Ако всеки си сложи auto-payout ще е доста по-добре.
prozacsf

Следваща

Назад към Други Криптовалути