1. Коректната тема на FAIL е:
http://bitcointalk.org/index.php?topic=600213.02. С валутата се занимаваме няколко човека, като инициативата и контрола върху сорс-а е моя.
Защо да има бъдеще е въпрос, на който много трудно да се отговори конкретно. Има няколко сериозни индикации обаче, защото само за една седмица се постигна изключително много (подробности в темата). Вчера например я добавиха в Swisscex, но така и не разбрах кой е плащал за гласове. Налети са някъде около 0.5 - 0.7 BTC, ама със сигурност не е от "наш човек" - ние пари за гласове не даваме. Хората от H5C даже ме търсиха да ме питат какво смятаме да правим, защото изоставахме с 6 хиляди гласа, ама минути преди да обявят победителя някой наля BTC. Сега сигурно ме "нареждат", ама това са други подробности. Също така обема на валутата е малко над 21 LTC, което я нарежда на първо място в Swisscex. Съвсем наясно съм, че това не са сериозни сума и борса, но всичко с времето си. Другата седмица валутата ще има и block explorer, както и ще бъде листната в Coinmarketcap. Със Swisscex се получи много сериозен финт, защото не знам дали знаете, но е вързана с CoinMarketCap и това позволява на всяка валута, която се търгува там да бъде и листната с пазарна капитализация. Почти съм сигурен, че ще успея да убедя Cryptsy да я добавят за гласуване след това. Предстоят много неща като основното е hard fork-а, който се направи. След около 1300 блока промените влизат в сила и се надяваме да не стане фал (или FAIL

). Мога да говоря много по темата, но накрая ще завърша с това, че самото име прави валутата уникална и различна от другите. Всички знаете какво направиха валути като DOGE, Fedora, Potcoin и.т.н.. Започнаха като на шега, а вижте ги сега къде са (макар, че Fedora-та е на практика умираща).