какво означава това плащане

Дискусии за останалите алтернативни криптовалути

Модератори: ekrem, Moderators

какво означава това плащане

Мнениеот milbor2 » 23 Апр 2014, 09:51

от известно време насам в портфеила ми идват някакви плащания /силно казано защото са 0,00/, а не съм правил заявка за плащане.
какво означават тези неща, ако някой знае да обясни.

Изображение

Изображение
milbor2

Re: какво означава това плащане

Мнениеот ZAX » 23 Апр 2014, 10:01

Копаш, вероятно си сетнал портфейла да копа с процесор, той с друго и без това не може. Виж дали случайно в конф файла има "gen=1". Интересно защо 0 обаче... Може би блоковете са по-малки от 0.00 например или си дал този адрес в някой p2pool и съответно дялът ти е прекалено мижав. Тогава грешката е по-скоро в интерфейса че са го направили да реже така тъпо само до втората цифра, тогава дори 0.009 ще се вижда като "0.00". Защо не погледнеш списъка с транзакциите, където се вижда до 8-мата позиция след десетичната запетая. Иначе не знам да може да се пращат празни транзакции, но пък има монетки с рандом награди, като има опция и за награда 0, т.е. не е невъзможно да има блок 0.00
ZAX
Spammer

Re: какво означава това плащане

Мнениеот vmuser » 23 Апр 2014, 11:30

Тоя космическия койн отдавна съм го отписал поне аз. Не знам сега как е, но преди имаше големи проблеми с чейна и маса монети ми се губеха от разни форкове. Не знам при теб какъв е случая, но виж на детайлите някое transaction id и после в чейн експлорера (не знам дали имат читав) на монетата виж каква е ситуацията.
Аватар
vmuser

Назад към Други Криптовалути