dobribozhilov написа:Добре е да се уточни, че търговията с "Левкойни" си е избор на всеки. Аз лично няколко пъти съм предупредил, че е рано да се търгува, сега е времето да се копае. Но хората си търгуват, техни са си койните.
Сравнението с OneCoin е чиста злоба. Няма нищо общо. Не са искани пари никому, не са провеждани "обучения" и пр. "Левкойнът" е обикновена крипто валута, по нищо не се различава от Монеро, Биткойн, Байткойн и пр. Ако "Левкойн" е пирамида ката OneCoin, то всички криптаци са такива.
От гледна точка на историята на парите, реално всички пари след златните, са понци-схема. Това е така. Крипто-валутите са стъпка назад от това "понци" - имат ограничен тираж, което им дава предимство спрямо книжните пари.
Ощи веднъж ще повторя - единствено каня хората да копаят. Нищо друго. Все още се копае лесно. Трудността е ниска - около 10 милиона, периодично са качва до 30 като се включи някой едър риг, после спада. Със 100 хаша, които имам на стари компютри у нас, си изкарвам 1-2 койна на ден. С килохаши и видеокарти, можете да изкарате десетки койни.
Ако в бъдеще проектът успее, това ще е доста изгоден добив, който ще ви донесе пари. Ако не успее - остават пропуснатите ползи да копаете Монеро и да изкарате 2-3 долара сигурни дневно, ако имате мощни видеокарти.
И аз си мисля, че "проекта" ви няма да успее. Няма нищо зад него. Няма разработчици, няма блокчейн експлорър, няма кой да фиксва бъгове, няма roadmap... и прочие. Има няколко сайта, всеки претендиращ да е основен, някакви указания, които си личи, че са писани от човек, който си няма и на понятие от крипто или как работи мрежата и пул пуснат незнайно как (предполагам не от вас). Един човек, който има най-малко 3 акаунта в социалните мрежи и съмнителни познания в областта, но много добри познания във фейк "журнлистиката". Изобщо не мога да повярвам, че има хора, които се вързват на толкова несериозно нещо и харчат пари, за да добиват тая валута. Неразбории между "създателя" (който не е нищо друго, свен човек променил няколко параметъра в готов код, без да разбира какво прави този код, но имам съмнения, че не сто го направил и вие даже) и някакви други хора, които щели да му правят борса.
Ако наистина искате това да успее по някякъв начин - предайте проекта на някой, който знае какво прави. Е, този някой може и да си го "вземе", без значение дали искате или не.
Изказването ви за Монеро-то и мощните видеокарти отново показва колко сте назад в материята. Говорите някакви общи неща постоянно за понци схеми и фиатни валути, но нищо конкретно. Бях ви задал въпрос за параметрите на монетата, но така и не получих отговор. Предполагам, че защото не сте наясно какво ви питам или какво да ми отговорите. Техническите въпроси съзнателно ги избягвате.