Radix (XRD)

Дискусии за останалите алтернативни криптовалути

Модератори: ekrem, Moderators

Re: Radix (XRD)

Мнениеот danisapfirov » 23 Юни 2018, 12:31

BtcWorld написа:Попълних формата тоест вече да чакам като ми дойде реда за мобилното приложение са ми прати линк. Така ли да го разбирам

Да.
Аватар
danisapfirov
Radix Ambassador

Мнениеот NAKATA » 23 Юни 2018, 12:38

danisapfirov ти добре ни информираш тук за монетата ама на тия от Койнмаркеткапа няма кой да им каже ,че има Радикс.Как може от 5 дена да съществува такава монета и да не я отбележат там (много изостанал сайт ще се окажат тия)
NAKATA

Мнениеот danisapfirov » 23 Юни 2018, 12:50

NAKATA написа:danisapfirov ти добре ни информираш тук за монетата ама на тия от Койнмаркеткапа няма кой да им каже ,че има Радикс.Как може от 5 дена да съществува такава монета и да не я отбележат там (много изостанал сайт ще се окажат тия)

В coinmarketcap.com са тези, които вече се търгуват.
Тук още сме на етап алфа мрежа, даже не е бета. Това е в много ранен стадии на развитие.
Само се прехвърлят тестови алфа жетони, които се наливат от фосет и изпращат съобщения.

Освен ако не възникне борса за алфа жетони. :)
Аватар
danisapfirov
Radix Ambassador

Мнениеот NAKATA » 23 Юни 2018, 13:18

Aми казвам ти аз ,че са изостанали ,но са и нагли (тази монета я държат на сайта си вече 7 месеца без търговия https://coinmarketcap.com/currencies/segwit2x/ ) Моя е грешката че мислех алфа мрежата за нормалната а не тестова ама се заблудих от световно възприетата практика бета и гама да са за тест.
NAKATA

Мнениеот danisapfirov » 26 Юни 2018, 14:55

Dan Hughes @fuserleer presenting Radix DLT alpha
https://twitter.com/fuserleer/status/10 ... 6828821504

and

There is a big boy in town
https://www.cryptoblackboard.com/single ... oy-in-town
Аватар
danisapfirov
Radix Ambassador

Мнениеот danisapfirov » 28 Юни 2018, 15:04

Пиърс:

1. Модела на атомите ще се редактира за да стане по-използваем за разработчиците. Това ще изисква и промяна в структурата на базата данни. Поради това прилагането на Vamos и тестовете за скорост минават на втори план.

2. Промяната ще се отрази добре и на DEX и Икономическия модел. Двете изискват интензивно тестване преди да стартират на живо - тези са по-важни от тестовете за скорост понеже има сигурност, че ще бъдат направени, но има по-голяма несигурност по отношение на DEX и Икономиката.
Аватар
danisapfirov
Radix Ambassador

Мнениеот danisapfirov » 05 Юли 2018, 22:11

От възможно най-компетентния източник.

Дан Хюз: Въведение в Radix и Blockchain проблемите на мащабирането
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... W8nWeUnkK0

Във видеото Дан отделя няколко минути за да обясни защо големите блокове не стават за работа и как водят до задръстване на мрежата.
Очаквам и други видеа от него, където да обясни защо добавянето на втори слой също няма да доведе до желан резултат.
Аватар
danisapfirov
Radix Ambassador

Мнениеот Mateev » 06 Юли 2018, 00:11

danisapfirov написа:Пиърс:

1. Модела на атомите ще се редактира за да стане по-използваем за разработчиците. Това ще изисква и промяна в структурата на базата данни. Поради това прилагането на Vamos и тестовете за скорост минават на втори план.

2. Промяната ще се отрази добре и на DEX и Икономическия модел. Двете изискват интензивно тестване преди да стартират на живо - тези са по-важни от тестовете за скорост понеже има сигурност, че ще бъдат направени, но има по-голяма несигурност по отношение на DEX и Икономиката.

Не ти ли се струва, че това ще доведе до ново едногодишно забавяне? Вероятно са открили някакъв фундаментален проблем, и сега започват почти от самото начало. Този номер моите програмисти ми го играха 4-5 години подред. Всяка година заебаваха старата версия на базата данни и започваха нова, защото уж била по-добра ....... Уволних ги чак на 5-тата версия .....
Mateev

Мнениеот danisapfirov » 06 Юли 2018, 07:14

Mateev написа:
danisapfirov написа:Пиърс:

Не ти ли се струва, че това ще доведе до ново едногодишно забавяне? Вероятно са открили някакъв фундаментален проблем, и сега започват почти от самото начало. Този номер моите програмисти ми го играха 4-5 години подред. Всяка година заебаваха старата версия на базата данни и започваха нова, защото уж била по-добра ....... Уволних ги чак на 5-тата версия .....

Дан, Пиърс уволнени сте. :)

Г-н Матеев, към момента Дан Хюз и екипа му не е допуснал нито една от следните възможни грешки:

1. Да имат обвързвания с банки и корпорации, които да ги притискат и им посочват срокове.
2. Не само, че не са се продали, а и нямат манталитета на бедняка да се продават на Microsoft, Apple, Google, Facebook… за да забогатеят.
3. Не са направили ICO и не са под натиск на инвеститори и общности.
4. Не са пуснали на пазара проблемни полупродукти с бавни скорости и проблеми във функционалността и дизайна, които да ги притискат да правят промени заради общността от потребители. Тези които го правят, обикновено изчезват от публичното пространство и гледат от страни.
Изобщо имат пълна свобода на действие.

Проекта може и да се забави, но е в името на това да се получи качествен продукт за предлагане и да се гради нагоре.
Аватар
danisapfirov
Radix Ambassador

Мнениеот Mateev » 06 Юли 2018, 09:19

Пътят към ада е постлан с добри намерения. :D
И аз вече съм го изминавал този път с моите програмисти ..... :D
Не казвам, че и с Дан случая е точно такъв, но e много подобен на вече преживяното от мене. Непрекъснато имам чувството, че този филм вече съм го гледал. Дано да греша в преценката си .... :D
Mateev

ПредишнаСледваща

Назад към Други Криптовалути