BtcWorld написа:Попълних формата тоест вече да чакам като ми дойде реда за мобилното приложение са ми прати линк. Така ли да го разбирам
Да.
Модератори: ekrem, Moderators
BtcWorld написа:Попълних формата тоест вече да чакам като ми дойде реда за мобилното приложение са ми прати линк. Така ли да го разбирам
NAKATA написа:danisapfirov ти добре ни информираш тук за монетата ама на тия от Койнмаркеткапа няма кой да им каже ,че има Радикс.Как може от 5 дена да съществува такава монета и да не я отбележат там (много изостанал сайт ще се окажат тия)
danisapfirov написа:Пиърс:
1. Модела на атомите ще се редактира за да стане по-използваем за разработчиците. Това ще изисква и промяна в структурата на базата данни. Поради това прилагането на Vamos и тестовете за скорост минават на втори план.
2. Промяната ще се отрази добре и на DEX и Икономическия модел. Двете изискват интензивно тестване преди да стартират на живо - тези са по-важни от тестовете за скорост понеже има сигурност, че ще бъдат направени, но има по-голяма несигурност по отношение на DEX и Икономиката.
Mateev написа:danisapfirov написа:Пиърс:
1. Модела на атомите ще се редактира за да стане по-използваем за разработчиците. Това ще изисква и промяна в структурата на базата данни. Поради това прилагането на Vamos и тестовете за скорост минават на втори план.
2. Промяната ще се отрази добре и на DEX и Икономическия модел. Двете изискват интензивно тестване преди да стартират на живо - тези са по-важни от тестовете за скорост понеже има сигурност, че ще бъдат направени, но има по-голяма несигурност по отношение на DEX и Икономиката.
Не ти ли се струва, че това ще доведе до ново едногодишно забавяне? Вероятно са открили някакъв фундаментален проблем, и сега започват почти от самото начало. Този номер моите програмисти ми го играха 4-5 години подред. Всяка година заебаваха старата версия на базата данни и започваха нова, защото уж била по-добра ....... Уволних ги чак на 5-тата версия .....
Регистрирани потребители: AJB, newromancer, scorpy, tedik