dobribozhilov написа:guBaHe написа:dobribozhilov написа:Alrikabah написа:Ей, ама сериозно изпечено е и тукашното комюнити... Няма шега!
С първите два поста му изкараха половината кирливи ризи на господина
Въпреки това, разчитаме именно на това "комюнити" - да се присъедини - за свое добро (още се копае сравнително лесно), и за доброто на страната...
С какво точно ще допринесете за доброто на страната, че не мога да схвана?
Помолих за линк, към някакъв сорс, който мога да сваля и компилирам, но така и не получих. Имам уверението ви, че на сайта има линк към сорса, но така и не открих нищо.
Цялата работа е доста несериозна - има още един мистериозен човек с вас, който явно е пуснал пула (част от линковете е него водят към сайт на друга монета). Никъде никакви технически детайли, освен алгоритъма. Оставам с чувствoто, че изобщо си нямате на представа какво правите, как да го направите.. т.е. нямате техническите познания. 2 месеца са много време, достатъчно за някакъв свестен сайт, roadmap, представяне на девелопърите...
Не виждам каква подкрепа очаквате, след като всичко е толкова неясно, че наистина хора като повечето тук, парили се от подобни еднодневки изразяват негативно мнение. Вие не правите нищо, за да разсеете тези съмнения. По начина по който са написани "новините" в сайта се вижда, че сте далеч от знанията, необходими за стартирането и поддържането на такъв проект. А премайн няма, защото не знаете как да модифицирате сорс кода.
Човек, чиито бизнес е писането и разпространяването на фалшиви новини, да заявява, че бил за доброто на страната тоя проект е малко....
Някакси не мога да ви повярвам. Само общи приказки и нищо насреща, освен един незнайно как пуснат пул и няколко daemon-а предварително компилирани незнайно от какво и кого.
Нека ви обясня нещо. Аз не съм техническо гуру. Не го и претендирам. Но все пак считам, че съм доста квалифициран. Не съм и търговско гуру. Но все пак имам някакъв опит. Накратко - предприемачът е човек, който не е гений в никаква област, но знае по достатъчно от други области. Именно това е причината аз да стартирам "левкойна", а не някой от вас, който вероятно е технически по-грамотен. Не ми е проблем, че не съм гуру, нито че не мога да промоцирам продукта идеално. Знам, че тези които могат едното от двете, нищо не са направили. И няма да направят. Защото не са предприемачи. Това са правилата на реалността. Много трудно ще намерите компютърен гений, който да е направил някакъв продаваем продукт. Прави го някой, който може и да е по-зле с продуктите, но има поглед в бъдещето. Аз съм това. Не е сигурно, че този проект ще успее. Всъщност до момента имам повече от 50 бизнес-проекта, и само 3-4 са успешни. Това са законите на пазара. При всички е така - и при Гугъл, и при Джобс, и при Бил Гейтс. В повечето си начинания се провалят. Но съм съвсем сигурен, че единственият път да направиш нещо (евентуално), е да опиташ.
Сега ще го напиша така, че да ме разберете добре:
Айде бе, човек, дай някакъв сорс, който мога да компилирам и да пусна портфейл или басейн примерно. Тия, дето сте ги дали да се теглят от докс им нямам доверие, най-малкото под уиндоус няма да стартирам такъв файл, а линукс иска задължително убунтуи то със някакви много стари библиотеки. Сорса, който намерих в гитхъб не се компилира, не и без редакции, но ми писна да оправям и зарязах. Дайте сорса, от който сте компилирали daemon-ите. Или кажете на тоя, дето го е направил да ги качи в гитхъба.
Баси, колко трябва да се моля и да получавам общи приказки насреща?!?!! Явно човек и да иска - няма как, трябва да е с това, което вие искате и кажете. Така не се прави.
А и според лиценза (знам че не ви харесва) сте длъжен да публикувате сорс кода!