CureCoin -валута с бъдеще може би....

Дискусии за останалите алтернативни криптовалути

Модератори: ekrem, Moderators

Re: CureCoin -валута с бъдеще може би....

Мнениеот plamar » 11 Май 2014, 23:31

ZAX написа: Обаче не виждам по какъв начин реално се случва линкването, след като в пула се прави отделен акаунт, а не се влиза с вече съществуващия, мисля пропускаме нещо?

Името на акаунта в басейна трябва да е абсолютно същия като във FAH и вече според Страника става линкването, като си във техния тийм.
Аз доколкото схванах, няма да се плати ако не си в техния тийм, май взимат резултатите само на тези който са там. И затова и питането ми дали точките изкопани с F@H може да се преобразуват ако не си в техния тойм, иначе и аз имам отчетени едни 238 точки в моя си тийм :) и едни 17123 в техния тийм
plamar

Мнениеот Странник » 12 Май 2014, 00:46

Plamar правилно е разбрал всичко и се извинявам ако съм оставил неясни моменти.
По принцип аз като започнах да фолдвам бях без тийм,после се присъединих към отбора на hardware.bg
и на другия ден пуснаха Curecoin.Просто само смених номера на отбора в софтуера и след това направих регистрация
в пула им.Точките си останаха...един вид прехвърлих активите си там където и ми ги осребриха образно казано.
Задължително се ползва един и същ акаунт за пула и софтуера към който си имате и уникален ключ и код.
Все още ме учудва как не се е намерила сериозна борса да включи монетата в търговията.
Аватар
Странник

Мнениеот farmdve » 12 Май 2014, 00:47

ZAX написа:Да, дойдоха вече точките от първата задача, но все още ги няма в пула...

Аз също първо бях пуснал да си копка, даже като анонимен. Но 5 минути след това си сложих акаунт, даже още картите не бяха взели задачи, а само проца. Но чак днес влязох и в тима. Обаче не виждам по какъв начин реално се случва линкването, след като в пула се прави отделен акаунт, а не се влиза с вече съществуващия, мисля пропускаме нещо?

CureCoin е централизиран, т.е от Folding at Home ти държат някакъв процент, който ти изплащат. А самото копане на CureCoin става отделно и няма нищо общо с проекта, т.е да кажем сгънатите протеини или нещо да бъдат хеширани или нещо такова.
1JYFJnWKmhAwK9FMM3TM2SCjhCuc1qKc4r
farmdve

Мнениеот ZAX » 12 Май 2014, 06:42

Т.е. само те си го копат и няма смисъл да пускам и ейсици или дори по-лошо, няма как за сега? Понеже четох че уж може... Иначе точките вече ми ги отчита, но curecoin-и пак не ми начислява никъде...
ZAX
Spammer

Мнениеот farmdve » 12 Май 2014, 07:03

ZAX написа:Т.е. само те си го копат и няма смисъл да пускам и ейсици или дори по-лошо, няма как за сега? Понеже четох че уж може... Иначе точките вече ми ги отчита, но curecoin-и пак не ми начислява никъде...

Може бе, те са си отделили някакъв процент монети, но също може всеки да си добива с неговия си ASIC.
1JYFJnWKmhAwK9FMM3TM2SCjhCuc1qKc4r
farmdve

Мнениеот Странник » 12 Май 2014, 11:02

Вече първите сделки с CureCoin са факт колеги.
https://www.scificryptoexchange.com/#/trade/exchange/41
Курс купува е 0,001BTC/1 CUR -вижда се че тези които продават държат цена от 0,007BTC.
На база моите първи резултати в пула виждам че за 1835 PPD ми дават 1,935 CUR и днес отнякъде появиха още толкова...четох някъде че давали бонус в PPD при активен принос и напредък.
Та ако се стопирам на изчисления без бонуси излиза че коефициента PPD/CUR e 0,00104146 .При 520 000 PPD на ден с копачката това значи 541,559 CUR на ден .Това умножено по курс купува 0,001 като най-добра оферта за момента там излиза 0.541 BTC за един ден.
Не е зле да фолдваш май а?
Дървения философ май ще се смее пак последен... :lol:
Е разбира се тази цена едва ли ще се задържи дълго така :)...ама кой знае.
Аватар
Странник

Мнениеот vmuser » 12 Май 2014, 11:53

Подозирам, че курса PPD/CUR няма да е фиксиран и ще зависи от цената на валутата, така че може и да има корекции. Другото, което е, че тази цена най-вероятно ще падне много в случай че множество хора могат да се сдобиват с милиони валутни единици в рамките на ден.
Аватар
vmuser

Мнениеот ZAX » 12 Май 2014, 12:53

0 кура за 2 дни...
ZAX
Spammer

Мнениеот plamar » 12 Май 2014, 12:53

Така, след 24 часа имам 36000 кредита за 24 часа което при копаене с 185000-190000 PPD, което значи че това PPD няма общо към кредитите - който още виждам в http://fah-web2.stanford.edu/cgi-bin/ma ... =userstats но не виждам в официалния пул - https://www.cryptobullionpools.com/news.php - а трябваше поне да ме има в статистиката им :think:
plamar

Мнениеот 2GOOD » 12 Май 2014, 12:56

Аз протеините разбрах как се копат, само не ми стана ясно как се пуска hash-a !? т.е. реалното копане с ASIC или там с какво се прави.
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

ПредишнаСледваща

Назад към Други Криптовалути