Mateev написа:Иначе мога да предложа на Dan Hughes готово написан код на NoSQL база данни, която спокойно поема и индексира по 200-300 хиляди записа в секунда (стигала е и до 500 000) и не се забавя дори и при 100 терабайта размер на базата. Но явно проблемът на Dan Hughes не е в бързодействието, а в нежеланието му (или страхът му) да пусне някаква окончателна версия на продукта.
Ааааа........ забравих да кажа ......
Пускането на патент и поддръжката му докато той излезе в никакъв случай не струва няколко стотин хиляди долара, както Dan Hughes лъже хората. Правил съм го няколко пъти и знам, че човек може да се размине и с по-малко от 10 000 долара. По-голямата част от тези пари не се дават като патентни такси, а като разходи за патентни адвокати. Ако Dan Hughes наистина е дал няколко стотин хиляди долара, то според мене 99% от тези средства са отклонени към джобовете на негови хора, които уж са "патентни адвокати".
г-н Матеев,
Ако наистина можете да предложите подобен код, нека го направим. Ще му пиша в чата на лични. Добре е да го формулирате на английски
и да обясните какво точно предлагате и какви са резултатите при вас. Защо да открива топлата вода?
А що се касае до страх, не бих казал, че се страхува. Преди 2 години имаше тестови версии, където имаше интерфейс и продукт.
Клиента беше доста добър, но не ставаше за масова употреба. Дан промени базовата си концепция като евоюлира от блокверига,
мина през канали и сега е на система за изграждане на съгласуваност обяснена в официалния му документ, който излезе сеп 2017.
Относно парите, той няма манталитет на професионалист, който търси да си подсигури високи доходи. Други в офиса сигурно са така, но този ми
се струва е от друг калибър. Надявам се да е така и резултатите да го покажат.
Извинявам се годините ги обърках.