Radix (XRD)

Дискусии за останалите алтернативни криптовалути

Модератори: ekrem, Moderators

Re: Radix

Мнениеот anonymous » 15 Фев 2018, 23:30

filchef написа:Така по е близо до истината но с уговорката че цената на биткоина не мърда до края на второто тримесечие в което се очаква да бъде пусната лайв версията на DEX. Дотогава има още време и цената може както да е 2-3К$ така и 20-30К$ така че от сега е трудно да се каже колко $ ще е генезис съплая.
Само не разбрах до сега мисли ли се за оператор в DEX който да обслужва традиционните картови и банкови трансфери - тоест да не се търгува само крипто а да има възможност да се купува и с фиат.

DEX Radix ли е? Защото ми звучи невероятно да го пуснат до лятото.

Също така не ми се връзва тая логика да навръзват всичко по моментната цена на биткойна. Първо, какво става ако наистина излезе, че трябва да има 10 К койна, а хора като мен трябва да си получат по 1К от томболата? И второ, имаше специални дискусии, че тези, които са платили в биткойн преди толкова години, трябва да им се сметне по тогавашния курс - или бъркам? :think:
anonymous

Мнениеот danisapfirov » 16 Фев 2018, 07:46

anonymous написа:
filchef написа:Така по е близо до истината но с уговорката че цената на биткоина не мърда до края на второто тримесечие в което се очаква да бъде пусната лайв версията на DEX. Дотогава има още време и цената може както да е 2-3К$ така и 20-30К$ така че от сега е трудно да се каже колко $ ще е генезис съплая.
Само не разбрах до сега мисли ли се за оператор в DEX който да обслужва традиционните картови и банкови трансфери - тоест да не се търгува само крипто а да има възможност да се купува и с фиат.

DEX Radix ли е? Защото ми звучи невероятно да го пуснат до лятото.

Също така не ми се връзва тая логика да навръзват всичко по моментната цена на биткойна. Първо, какво става ако наистина излезе, че трябва да има 10 К койна, а хора като мен трябва да си получат по 1К от томболата? И второ, имаше специални дискусии, че тези, които са платили в биткойн преди толкова години, трябва да им се сметне по тогавашния курс - или бъркам? :think:

В края на окт 2017 Дан каза, че ще смята BTC по 6000 USD дори и BTC да стане 50000 USD.
После дискусията продължи и е възможно да се реши да смята по курса към излизането.
Аватар
danisapfirov
Radix Ambassador

Мнениеот anonymous » 17 Фев 2018, 19:16

А това за пускането лятото мираж ли е или реалност? :D
anonymous

Мнениеот eddy » 17 Фев 2018, 23:12

Може би всичко зависи от предстоящите бета тестове. Ако са задоволителни може и лятото, но ако не са това което те очакват Q3? :think:
Аватар
eddy

Мнениеот anonymous » 18 Фев 2018, 21:40

Дай Боже.
А вие двамата в крайна сметка купихте ли си някакви от предварителните продажби?
anonymous

Мнениеот danisapfirov » 19 Фев 2018, 07:47

anonymous написа:Дай Боже.
А вие двамата в крайна сметка купихте ли си някакви от предварителните продажби?

Даа предварителните билети. И двамата сме уредени или пре*ни :).
Моля се да работи, а не да излязат снимки от някой кубински плаж с любовница, както е при нашите тука.
Аватар
danisapfirov
Radix Ambassador

Мнениеот danisapfirov » 19 Фев 2018, 12:45

Обади се! Не е на кубински плаж :)

1. Рафакторинг модела на атомите. Сега модела е по-гъвкав.
2. Обратно към задача свързана с дяловете. Идеята е да могат да се обработват по-големи клъстъри (означава по висока скорост на транзакциите в дяла)
3. Приключвам модела свързан със сигурността и последните промени.
4. Следва работа със Steve за да завърша V2 Tempo официалния документ
5. Edgar работи по десктоп клиента и учи за PoS неща...трябва да го приложим в отново това в Tempo и имам ясна представа как би работило.
6. Roobs....работи по мобилния клиент визуалната част и внедряването и ще подобри експлоръра така, че атомите/транзакциите да могат да се търсят (като при blochchain.info)
7. Josh & Mauricio работят върху нов RPC / REST API така, че Edgars и Roobs могат да го ползват
8. Zalan върши доста работи свързани с разработката! Изгражда инструменти и среда, настройва платформите, които ползваме за вътрешна употреба за ефективно съгласуване, прави възможно подсигуряването на сървърите, които ползваме.... доста голяма чиния има
9. Относно маркетинга, бях твърде зает за да се включа в тези дискусии, така, че, @piers или @angadmutha ще трябва да ни информират за новостите там

Търси се:
1. Графичен дизайнер за блога
2. Виртуален асистент
Прикачени файлове
RadixUpdate19Feb18.PNG
RadixUpdate19Feb18.PNG (73.97 KiB) Прегледано 1299 пъти
Аватар
danisapfirov
Radix Ambassador

Мнениеот danisapfirov » 21 Фев 2018, 11:20

В момента 50% от 1B тест за 24 часа
https://explorer.radixdlt.com/
Аватар
danisapfirov
Radix Ambassador

Мнениеот danisapfirov » 25 Фев 2018, 08:08

Аватар
danisapfirov
Radix Ambassador

Мнениеот danisapfirov » 03 Мар 2018, 21:22

За пръв път тест на Radix направи 1 милиард транзакции за по-малко от 24 часа с 10 възела.
https://explorer.radixdlt.com/
Аватар
danisapfirov
Radix Ambassador

ПредишнаСледваща

Назад към Други Криптовалути