Някой знае ли нещо за OneCoin?

Дискусии за останалите алтернативни криптовалути

Модератори: ekrem, Moderators

Re: Някой знае ли нещо за OneCoin?

Мнениеот ivoangelov89 » 09 Яну 2015, 16:03

ок затворете темата и това е махам се от тук банката е ДСК алгоритъмът е така устроен че отново ще се копае в групи но този вариант няма да е анонимен а защитен със KYC (Know your Client). Това е възможно най сигурният начин, пак ще е блоково изпълнение на самите движения. Замислете се логично Бит койн е със 6 годишен алгоритъм, малко остарял. Не е рентабилно вече да се копае от единични хора ето брат ми му прецакаха електронният портфейл и сега не може да си вземе парите. Найджъл алан се занимава с мрежов маркетинг не с бит койн бизнес Лек ден и успех на всички с копаенето!!!
ivoangelov89

Мнениеот cnerd » 09 Яну 2015, 16:15

ivoangelov89 написа:ок затворете темата и това е махам се от тук

Най-разумното нещо, което написа. Сбогом.
На раздяла, ако наистина вярваш в това, което пишеш (в което се съмнявам, просто не може да си толкова необразован и наивен), препоръчвам ти сериозно да проучиш кое как работи и какво значи преди да набиваш пари
cnerd

Мнениеот larry12 » 09 Яну 2015, 17:23

ivoangelov89 написа:ок затворете темата и това е махам се от тук банката е ДСК алгоритъмът е така устроен че отново ще се копае в групи но този вариант няма да е анонимен а защитен със KYC (Know your Client). Това е възможно най сигурният начин, пак ще е блоково изпълнение на самите движения. Замислете се логично Бит койн е със 6 годишен алгоритъм, малко остарял. Не е рентабилно вече да се копае от единични хора ето брат ми му прецакаха електронният портфейл и сега не може да си вземе парите. Найджъл алан се занимава с мрежов маркетинг не с бит койн бизнес Лек ден и успех на всички с копаенето!!!

Батинка ти си толкова заблуден че дори 5-те минути в които ще отделя да ти напиша поста са меко казано захвърлени на вятъра. Няколко човека още при първият ти пост се опитахме с лека ирония да ти обясним че нагазваш във води в които си нямаш идея какво те чака ама ти си упорит и продължаваш да дрънкаш глупости които не са верни.

1.Банка ДСК не се занимава с крипто шит и надали някога ще се занимава, кви преводи кви 5 лева.
2.Рентабилноста да се копае биткойн може да е малка но да копаеш OneCoin (една от 1000+ шит монетите които са живи от ден до пладне) е още по нерантабилно, глупаво, наивно и най-вече пълна загуба на време
3.Алгоритъма на биткойн му няма нищо, не го мисли него.
4. Найджъл Алан с какво се занимава ? МЛМ ?
5. Верно ли си толкова лековерен че тая работа набира популярност в Китай ? :doh:

Нямам идея как ви облъчват родните фараони и какво ви обещават за да повЕрвате толкова сляпо че ще забогатеете ама нещата хич не са на добре.....хич....
Най-добре не се изглагай повече....
Аватар
larry12

Мнениеот LT530 » 09 Яну 2015, 20:11

ivoangelov89 написа: Бит койн е със 6 годишен алгоритъм, малко остарял.

Задръж за момент. Опитваш се да ни кажеш че УанШитКойн ще предложи нов алгоритъм?
До момента едиственното което предлага е ОБУЧЕНИЕ как да търгуваме в света на криптовалутите. Е без да съм краен, но съм малко по-напред в подобен вид търговия...ако ме разбираш!
LT530

Мнениеот larry12 » 09 Яну 2015, 20:24

Да ама ако дадеш едни 1-2-3-5К Евро ше станеш един оби 1 кеноби на криптовалутите :)
Аватар
larry12

Мнениеот LT530 » 09 Яну 2015, 21:55

larry12 написа:Да ама ако дадеш едни 1-2-3-5К Евро ше станеш един оби 1 кеноби на криптовалутите :)

:think: И ще копам със сървъри, което никак не е за подценяване.
LT530

Мнениеот kmetax » 09 Яну 2015, 22:33

Говностотинка - нали така се казва на български shitcoin? :-P
Ако ме удари селянин важи ли ми гражданската отговорност?
Аватар
kmetax

Мнениеот upuHka » 10 Яну 2015, 11:20

ivoangelov89 написа:ок затворете темата и това е махам се от тук банката е ДСК алгоритъмът е така устроен че отново ще се копае в групи но този вариант няма да е анонимен а защитен със KYC (Know your Client). Това е възможно най сигурният начин, пак ще е блоково изпълнение на самите движения. Замислете се логично Бит койн е със 6 годишен алгоритъм, малко остарял. Не е рентабилно вече да се копае от единични хора ето брат ми му прецакаха електронният портфейл и сега не може да си вземе парите. Найджъл алан се занимава с мрежов маркетинг не с бит койн бизнес Лек ден и успех на всички с копаенето!!!

Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже! Иво Ангелов, ако някога осъзнаеш в каква заблуда живееш, ще се смееш сам на това което си написал, или ще плачеш ;)
нищо не е вечно..
Аватар
upuHka
Spammer

Мнениеот guBaHe » 12 Яну 2015, 09:43

Пфу, пак съм изтървал веселата тема...
http://freebtclist.com - faucet сайтове за сатошита с таймери за всеки сайт и други благинки.
Аватар
guBaHe

Мнениеот Lavinata10 » 14 Яну 2015, 13:45

Аз отворих темата, а той иска да ми я затваря!
Къде дават така?
:)
Lavinata10

ПредишнаСледваща

Назад към Други Криптовалути