от ZAX » 23 Юли 2013, 01:47
Човек, ти не ми казвай как е настроен копача. Обясних вече, не че си длъжен да четеш като мен всяка тема, че аз не допускам такива грешки. Освен това ти казвам че си копая от самото начало и никога не съм го настройвал така, че да почва сам от началото, да не говорим че той синхронизира дори първия път за отрицателно време и това все още е така. А нета ми е перфектен. Имам си 6mbps от обявените 8mbps ограничение. Все пак нито съм на място с лош обхват, нито съм на някой гнусен мобилен оператор... Ако беше от нета щях да имам орфани на всички, а аз до сега орфани съм имал само на тази монетка и на фасткойн, но на фаста бяха много по-малко и пак само в началото! А имаше и една друга с орфани още от първия ден я хванах, 2 часа след като я пуснаха и на 5-тия час вече си бяха оправили проблема... След това изкопах 10 000 монетки за 1 нощ : ]
A на този SCAM копах една шибана седмица през която не съм го спирал и нищо... Вече трудността е невъзможна за соло, а скапания клиент на пула само за няколко часа му се видя малко 8GB рам и после не съм го пускал, че и без това няма смисъл...