Ето един шот и от мен:

Виждам че копаеш и с процесора...пробвай да го спреш от задачи защото той така или иначе участва в процеса на работа на софтуера.
В моя случай ясно се вижда че въобще го няма като слот.
Моите PPD варират между 520 к и 540 к .Статистиката им наистина работи един път на ден или два.
Като цяло мисля че фолдинг и прехвърлянето в CUR става само в техния пул който са си направили като тим.
Тка че засега искаш или не - отиваш при тях и си получаваш монетките.
Не ми е изестен друг пул където други да могат това.
Как работи всичко ли? След като фолдваш задачки това се отразява като актив от точки към Стамфордския сървър на 24 часа май.
Информацията за вашите точки се проверява от пула и автоматично ви се привеждат CUR според вашия дял.Условно са направени блокове за целта.
Точните технически подробности не смея да твърдя че ги зная и още повече пък да ги разбирам изцяло.
По-рано ви споделих първите си резултати копирани от пула:
Your 24 Hour Folding Points
Valid: 1835
Team Points
Your Valid: 0
Pool Valid: 0
Current Payout Est.
1.911079 CUR
Account Balance
1.911079 CUR
Остава да видим каква цена ще се развие за 1 CUR.
Някъде бяха споменали че 10000 CUR =1BTC ...е то тогава излиза че аз за 2-3 дена ще ковна 1 BTC с риг.
Много ме съмнява тая работа да ви кажа.Прекалено хубаво е за да е вярно...е ако се намерят корави спонсори и инвеститори това като
нищо може да стане и да подържат добра цена и висок интерес към начинанието.Та засега ще фолдвам това и ще изчаквам развоя на нещата...ще кътам изкопаното.
На мен лично да ви кажа ми омръзна отдавна да се занимавам с повечето Pump-dump схеми и да гоня цени по борсите.
Дано всичко дръпне здраво напред за наш късмет.
Много ми допада идеята че има инфо какво точно фолдваш в момента... инфо за проекта и прочее което може да се прочете в web интерфейса.