CureCoin -валута с бъдеще може би....

Дискусии за останалите алтернативни криптовалути

Модератори: ekrem, Moderators

Re: CureCoin -валута с бъдеще може би....

Мнениеот filchef » 29 Май 2014, 01:29

Два калкулатора за курекоин
за фолдинг - https://cointweak.com/calculator/coin/cure/FAH
за SHA256 копане - https://cointweak.com/calculator/coin/cure/SHA-256
„За богослова познанието започва с Бог, за естествоизпитателят познанието завършва с Бог."
Макс Планк
„Толерантността ще достигне такова ниво, че на интелигентните хора ще бъде забранено да мислят, за да не обидят идиотите.“
Фьодор Достоевски
Аватар
filchef

Мнениеот milbor2 » 29 Май 2014, 08:22

Бих искал да попитам влияе ли клока за флодването.
по голям клок, по голям флод , или няма значение, в момента съм със стоковите честоти.
Къде показва дали клока е повишил скоростта, и къде се вижда скоростта- ако има такава.

къде в прозореца се показва скоростта /прозореца е ориентировъчен/
Изображение

Защо на определени периоди точките намаляват и после пак се увеличават, не трябва постепенно да се увеличават.

Към кой отбор е най удачно да се фолдва.Аз в момента съм към 224497, но чета че има доста и различни с различен добив на точки.
milbor2

Мнениеот filchef » 29 Май 2014, 15:48

milbor2 написа:Към кой отбор е най удачно да се фолдва.Аз в момента съм към 224497, но чета че има доста и различни с различен добив на точки.

Единствено това е отбора на курекоин и на база на точките за този отбор се дават коините в басейна всички други отбори са за доброволни дарения на компютърна мощност и не се раздават монети за тях.Тая програма на Станфордския университет за доброволни дарения на компютърна мощност съществува отдавна и просто отбора на курекоин се е присъединил към нея и раздава монети на участниците - има подобна програма на университета Бъркли и техния клиент Боник който също е за споделяне на доброволен принцип на компютърна мощност - Рипле до скоро бяха присъединени към един от проектите но закриха наскоро гивуея си за Уорлд Комюнити Грид - проект за търсене на ракови маркери за иследване на СПИН и за зелена енергия .
До колкото знам клиена на Станфорският университет работи най оптимално на стоковите настройки защото е предназначен за голямата група от дарители които не ги променят а са просто потребители които са си инсталирали програмата.
„За богослова познанието започва с Бог, за естествоизпитателят познанието завършва с Бог."
Макс Планк
„Толерантността ще достигне такова ниво, че на интелигентните хора ще бъде забранено да мислят, за да не обидят идиотите.“
Фьодор Достоевски
Аватар
filchef

Мнениеот filchef » 01 Юни 2014, 00:48

Нещо курето драстичен спад в цената за последните 1-2 часа http://crypto-prices.com/CURE
Макс Планк
Фьодор Достоевски
Аватар
filchef

Мнениеот vmuser » 01 Юни 2014, 01:20

Ами басейна изплати дневните надници и хората веднага дъмпнаха от страх да не падне сената под 70к и естествено за малък оборот толкова и трябваше, за да се срине. Трябват инвестиции и подкрепа в тая монета; дано се класира за изложението в Чикаго, барем там се набере някаква популярност.
Аватар
vmuser

Мнениеот ZAX » 04 Юни 2014, 12:53

Аз пък си ги стискам ;')
ZAX
Spammer

Мнениеот vmuser » 04 Юни 2014, 14:04

Е то цената толкова падна, че по-добре да ги държиш и ако стане, стане, ако не, еми късмет. И аз ги държа и не мисля да ги продавам засега. Дано да видим по-хубави дни :)
Аватар
vmuser

Мнениеот 2GOOD » 04 Юни 2014, 14:09

vmuser написа:Е то цената толкова падна, че по-добре да ги държиш и ако стане, стане, ако не, еми късмет. И аз ги държа и не мисля да ги продавам засега. Дано да видим по-хубави дни :)

Аз си купих малко на ...8 и си казах, че ще си купя още доста на ...2, пък каквото стане :)
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Предишна

Назад към Други Криптовалути