CureCoin -валута с бъдеще може би....

Дискусии за останалите алтернативни криптовалути

Модератори: ekrem, Moderators

Re: CureCoin -валута с бъдеще може би....

Мнениеот anonymous » 26 Май 2014, 14:22

Сложих драйвер 14.4. На 4 от картите ППД ми скочи от средно 53к на 60к, едни 15% отгоре. Четвъртата пък показва адски малко, но е започнала нова задача, може и да е от това и още да не е набрала скорост. Може да пробвате с новите драйвери и вие.
anonymous

Мнениеот vmuser » 26 Май 2014, 15:11

За 14.4 и на сайта пише, че има значително подобрение на скоростта. Аз за съжаление сложих направо тях и не мога да кажа.

Само да отбележа нещо по повд точките: по принцип на двете машини дава средно между 420-440К ППД на ден, което би трябвало да е общо над 800К. Два дни на сайта ми отчиташе около 730К снощи очтете малко над 1000К. Така че наистина има значение, кога започваш и кога завършваш задача и само след по-дълъг период от време може да се направи статистиката.
Аватар
vmuser

Мнениеот anonymous » 26 Май 2014, 17:18

Добре, в крайна сметка, може ли да обобщим средно на човек по колко му дава на мегахаш на ден (спрямо мощността в scrypt)?
На мен ми дава 3.70 койна на мегахаш на ден.
anonymous

Мнениеот marincho » 26 Май 2014, 19:55

1.8, може би заради голямата навалица в началото. На sha-256 беше по рентабилно тогава, но и там умря работата. Сега след отлива, може и да дава по над 3 пари за мегахеш, но мен лично ме съмнява.
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот vmuser » 26 Май 2014, 22:40

За този ден ми отчете точно 870К, което е колкото пише на машините - това направи почти 30 монетки - разделено на 5.6 (12 270х 470/480кх/с) прави 5.37куркойн/мх
Това е осреднено за последните 4 дни, тъй като точките на екипа са сравнително еднакви (с лек отлив в последните 3 дни)
Аватар
vmuser

Мнениеот milbor2 » 28 Май 2014, 14:32

Искам да попитам няколко въпроса за тази валута:
1. теглиш си софтуера fah-installer_7.4.4_x86 и го инсталираш
2.пускаш го като си създаваш акаунт и се присъединяваш към тиим 224497
3. регистираш се в този пуул https://www.cryptobullionpools.com/index и си слагаш адрес за превод на монетите в wallet http://curecoin.net/index.php/en/knowledge-base/16-knowledge-base/resources/20-where-can-i-get-a-curecoin-wallet.

какво показва самия интерфеис на програмата.

Изображение

правилно ли съм разбрал нещата или не.
независимо колко задачи съм "решил" ще получа 386 монети /примерно/ или това са монетите за тази задача.
колко монети се равняват на 1 Curecoin.
след колко време ще получа монетите в сайта.

могже ли да се фолдва заедно с процесор /4 ядрен/ и видео, или е по добре само видеото R7 да копае.
milbor2

Мнениеот ZAX » 28 Май 2014, 15:25

Да, правилно си разбрал нещата, поне до момента в който наричаш точките монети... Точките са си точки, монетите са си монети и ги раздават както им скимне... Не, няма смисъл да пускаш проца да фолдва, дори в някои случаи ако е пуснат и той ще ти фолдват по-слабо картите. Иначе всяка карта си ползва по 1 ядро казват колегите, аз не съм се задълбочавал толкова, достатъчно ми е да видя колко много се товари системата като цяло, смея да твърдя повече от копането... Всичко има значение тук... Но проца и 8 ядрен да е, пак нищо няма да направи сам. Така че пускай само картите и това е.

Остана ли нещо неясно?
ZAX
Spammer

Мнениеот filchef » 28 Май 2014, 16:30

milbor2 написа:правилно ли съм разбрал нещата или не.
независимо колко задачи съм "решил" ще получа 386 монети /примерно/ или това са монетите за тази задача.
колко монети се равняват на 1 Curecoin.
след колко време ще получа монетите в сайта.

могже ли да се фолдва заедно с процесор /4 ядрен/ и видео, или е по добре само видеото R7 да копае.

За плащането не си разбрал правилно - всеки ден пула раздава общо точно 7488 монети на участниците в фолдването и колкото повече са те толкова по малък процент получаваш за своите точки - колкото повече точки е изкопал пула като цяло толкова по малко ще получиш за твоите точки.Формулката е проста твоите точки за деня признати от пула*7488/точките на пула за деня.По принцип признатите от пула за деня точки се различават (по малко са) от точките които виждаш в клиента но с времето се усредняват.
„За богослова познанието започва с Бог, за естествоизпитателят познанието завършва с Бог."
Макс Планк
„Толерантността ще достигне такова ниво, че на интелигентните хора ще бъде забранено да мислят, за да не обидят идиотите.“
Фьодор Достоевски
Аватар
filchef

Мнениеот ZAX » 28 Май 2014, 23:35

Всъщност аз продължавам да твърдя че пулът въобще не предоставя никаква реалн а статистика относно точките които са ти признали, защото намирам информация само за точките за деня, а къде да видя тотал?!
ZAX
Spammer

Мнениеот filchef » 29 Май 2014, 00:54

ZAX написа:Всъщност аз продължавам да твърдя че пулът въобще не предоставя никаква реалн а статистика относно точките които са ти признали, защото намирам информация само за точките за деня, а къде да видя тотал?!

Няма тотал имаш статистика по дни за пула но за юзера статистиката е само за текущия ден - за юзера се пази статистиката само на коините които е заработил по дни - разбира се по формулата може да се намери и колко са признатите точки като се знае колко курета са ти начислили и съответно колко е била заработката на пула в съответния ден - мисля че статистиката е за последните 50 дни.
„За богослова познанието започва с Бог, за естествоизпитателят познанието завършва с Бог."
Макс Планк
„Толерантността ще достигне такова ниво, че на интелигентните хора ще бъде забранено да мислят, за да не обидят идиотите.“
Фьодор Достоевски
Аватар
filchef

ПредишнаСледваща

Назад към Други Криптовалути