от iana_crs » 19 Май 2014, 10:02
При мен също след ден и половина няма нищо в акаунта , но ще го чакам . Не знам нормално ли е , но по време на фолда под всяка карта ми показва по 50-60 000 точки , а във уеб контрола след първите 24 часа дойдоха 51000 , тва на дъно с 3 R9270 и двуядрен процесор който не фолдва , но фолдваше в първите няколко часа от задачата . Разбрах че всяка карта ще изкара по толкова ама за сега тези 3 са изкарали колкото за една според уеб контрол . На другото дъно същата работа , там са 4 - 270 със същия процесор , който също работи през първите часове на фолд , на приключената вече задача , както първия , и пак в уеб контрол дойдоха 68 000 вместо 4 пъти по толкова както показваше докато смяташе задачата . Аз ли нещо не схващам , или трябва да мине още време че да се оправи ?? Хванаха 20тина часови задачи , сметнаха ги , и пак хванаха подобни . Сега смятат вторите и са по на 75-78 % , задачите са от 2 различни проекта , единия риг е с един проект , другия с друг , и първите и вторите задачи са от същите проекти . Риговете са с 2 акаунта в пула , с тийм вю ги управлявам от компа чиито 2 ксеона фолдват с 3ти акаунт , ама те хванаха задача за 1 седмица и си я смятат . Възможно ли е да са проблем процесорите , с по 2 ядра са , единия 3 карти , другия 4 , и тийм вю за капак ?
Наблюдавам процеса , ама много време отнемат експериментите . През нощта ги оставих на пауър-медиум , резултат дали има или няма от тва ша си покаже евентуално след обяд .
И сега чакам !