На странник!
Задълбочен в техническо и икономическо отношение анализ!
Ще се спра малко на икономиката!
От борсови игри не разбирам, но стратегията ми е, освена ако не умирам от глад, да изчаквам с продажбите, като съм метнал въдицата около стената!
По същността: това ще се окаже първата валута зад която стои нещо /след бтц зад която има надежди, хардуер и вече някой стоки но здраво закотвени за нивата на фиат-а/!
От древността най-големите печалби /норма на печалба/ са идвали от слабостите на човека: дрога /цигари, алкохол, наркотици/, хазарт, жени, алчност и др.!
Към днешна дата трябва да добавим: енергия /справка САЩ и Путин/, пушки, лекарства и храни!
Лекарствата въртят милиарди!
Ето защо проекта /може би/ има бъдеще! И това не е по причина, че едни добри милозливи чичковци чрез фондациите си ще наливат пари в университети и проекти - тези са малко и дават по не повече от 5-10 милиона /от над 1 млрд личен капитал/ след като е излекувано детето им от нелечима болест - правят го на благотворителен бал!!!
Големите пари идват от дръг компаниите /на някои от които месечния оборот надхвърля обема на всички накопани бтц-та/ с цел да се открият нови лекарства и да утроят печалбите си!
Там някъде в дъното на тая хранителна верига се появваме и ние, защото някой хитрушко /научен сътрудник/, е изчислил, че не може да накара добрите чичковци да купят толкова много и мощни машини, но ако разхвърля задачите по света по изоставени по офисите пц-та и на маняци като нас, ще може да нагъне доста повече протеини за по-малко пари!
Не искам да съм циничен /защото тези за които говоря са!!!/, затова: всяко нещо, което е в името на лечение на хора и на увеличаване на познанието е добро и го адмирирам!
Със здраве!