[NON] NoName - търси се ко-девелопер

Дискусии за останалите алтернативни криптовалути

Модератори: ekrem, Moderators

Re: [NON] NoName - търси се ко-девелопер

Мнениеот guBaHe » 25 Мар 2016, 16:04

Значи за да "влезеш в играта" ти трябват реални пари или BTC за да си купиш копач, тъй като няма как да си "изкопаеш" монетите, нужни за закупуването на такъв. Така ли е ?
http://freebtclist.com - faucet сайтове за сатошита с таймери за всеки сайт и други благинки.
Аватар
guBaHe

Мнениеот Olegcho » 25 Мар 2016, 16:38

Първите 10000 блока ще се копаят с CPU/GPU/ASICs. Ако си от първите копачи ще можеш да "влезеш в играта" без да инвестираш реални пари или BTC.
Има и втори вариант който лично на мен не ми допада - ICO/IPO/Crowdsale
Olegcho

Мнениеот Zmejsky » 25 Мар 2016, 18:02

подкрепям идеята но не мога да съм полезен с нищо :(
Аватар
Zmejsky

Мнениеот milan_gl » 25 Мар 2016, 18:25

Ко-девелопер :lol: На нероден петко мярка за гащи вземаш !
Само с гола идея шит не можеш да пуснеш и да направи популярност . А по отношение на пускането идеята е от второ степенно значение . Парици трябва се налеят ! За борси за някой дето вече знае какво прави а такъв спец не чака някой непознат да му прави оферти във форум . Познавам хора дето са я утъпкали тази пътека вече и за това се изказвам в такъв тон .
Аватар
milan_gl

Мнениеот Olegcho » 25 Мар 2016, 18:46

@milan_gl
Между родения Петко и неродения стоят само няколко десетки реда код!
Парици за какво? За хостинг, домейн и 1 сървър (сееднодове) - някак си ще намеря 'финансиране' за това :)
А относно 'такъв спец' - аз не искам да наема Бил Гейтс, нито да наема човек, който прави мозъчни трансплантации или строй космически кораби.
Относно 'париците' за борси - аз не смятам да създавам пъмп§дъмп.

за някой дето вече знае какво прави а такъв спец не чака някой непознат да му прави оферти във форум . Познавам хора дето са я утъпкали тази пътека вече и за това се изказвам в такъв тон .

xD Аз хората дето пускат монета през ден и завличат останалите с пари ги наричам измамници
Olegcho

Мнениеот milan_gl » 26 Мар 2016, 07:04

Ясно - нямаш пари , нямаш опит а искаш да се пробваш :D
Успех в търсенето на точният човек !
Аватар
milan_gl

Мнениеот Olegcho » 27 Мар 2016, 00:16

Разгада ме :)
Можеш ли да ми кажеш 6 числа между 1 и 49?
И между другото мерси за пожелания успех, но мисля, че и без него ще намеря точния човек.
Olegcho

Мнениеот Drakyla » 27 Мар 2016, 14:26

Идеята ти е хубава и вероятно има някакво бъдеще , но и аз съм гол и бос при кодирането и не мога да помогна :)
Иначе още пазя някаде документа как се правят алт монети (базови такива) .

Поздрави
Drakyla

Мнениеот jkminkov » 28 Мар 2016, 19:31

твоя койн си е класическа пирамида бе, но вместо pre-mined койни ти продаваш целия "ток" захранваш мрежата, а койните са голата кука, няма да мине номера, но можеш да го продадеш на г-жа ружа, с голям хайп може и да върже дикиш...
дай на ***ното власт и му гледай сеира.
jkminkov

Мнениеот Olegcho » 29 Мар 2016, 03:16

jkminkov написа:твоя койн си е класическа пирамида бе, но вместо pre-mined койни ти продаваш целия "ток" захранваш мрежата, а койните са голата кука, няма да мине номера, но можеш да го продадеш на г-жа ружа, с голям хайп може и да върже дикиш...

Не успях да си преведа всичко, което си написал, а останалата част просто не я разбирам.
Аз продавам целия "ток"?
Койните са голата кука?
Относно "класическа пирамида бе" - не мисля, че моята монета ще се различава значително от която и да е друга. Разликата, ще е че ако искаш да копаеш - унищожаваш вече генерирани монети (намаляваш total supply) и получаваш миньор. Нямаш разходи по ток и помещение, не сменяш перки, не се чудиш как да се охлаждаш лятото, не се занимаваш с гаранции и ремонти, нито пълниш джобовете на фирми който произвеждат асици, които пристигат при теб вече използвани и с огромно закъснение.

:pray: Дано не следват подобни коментари
Olegcho

Предишна

Назад към Други Криптовалути