Честно казано първият ми вариант за лого беше ето това:

- 1819865338.png (43.62 KiB) Прегледано 1580 пъти
После се замислих да преправя ето това и вместо Made in Bulgaria да пише Bulgarian Crypto Coin:

- stock-vector-made-in-bulgaria-silver-badge-and-icon-with-central-glossy-bulgarian-flag-symbol-and-stars-vector-163654910.jpg (34.37 KiB) Прегледано 1580 пъти
Отказах се поради ред причини, едната от която е спомената в темата на guBaHe а именно:
че когато на Явор Колев му писне да рови в нета за сайтове за хазарт които не са си платили лиценз за БГ и трябва да бъдат блокирани, все ще се намери някой глупак да тръгне да ме ръчка, че видиш ли хората можело да се излъжат, че това е нещо официално и имащо връзка с държавата и БНБ и съм ги подвеждал с името.
Аз също не съм най-големия фен на логото и знам, че можеше да е някой от официалните БГ символи но уви, не ми се рискува да се занимавам после. Логото не е толкова зле, колкото го описват някой от колегите. Вярно че единственото което има общо с държавата са цветовете но и аз това търсех. За това и в дъното на първия пост съм написал:
The Term Bulgarian Crypto Coin is used to imply that the coin is being ran and supported from Bulgaria. This coin is in no way connected to the Bulgarian Government, Bulgarian Authorities or the Bulgarian National Bank!!!
IPO-то и premine-a не смятам, че трябва да го коментирам тъй като всяка държавна монета е с над 48% premine а всяка втора е с IPO. Нужно ли е да навлизам в подробности за това колко струва изработката на някой неща по една монета, таксите за реклама, escrow и т.н. Ако искам да се развие след това аз нямам 10-15 BTC които да инвестирам в развитието на монетата след старта. Ако някой има и желае да се включи в екипа със финансова подкрепа за листването на монетата в Mintpal след старта и заплащането на Android wallet-a веднага ще махна IPO-то

Много ми се искаше и да даря 20ина % от събраното в някое сиропиталище или нещо такова. едни 5BTC например ще стигнат за дарения на 3 сиропиталища от по 1150лв което не е малко. 10 BTC поне ще отидат за Mintpal-а , тея обирджии

1,5 BTC струва изработката на работещ Android wallet.... абе не е като да няма разходи по една монета.
Всеки седнал и ми казва, тва направи, онова направи ама никой не каза - дай да ти помогнем с нещо, нещо ако не знаеш питай и т.н.