Все още смятам , че LTC ще е новия крал поне за кратко. Трудно е да се бориш с известността на първият , но е още по-трудно да се бориш с хора, които искат да монополизират ВТС. Ако нямаме ново дъно , актуализация на графиките и възможност това да се случи: ВТС
ЛТС
Кроса трябва да има подобно развитие:
Ако има ново дъно ще има актуализация на тайминга.
val1900 написа:Готов съм да заложа 10 ЛТС. Пиши в темата за басовете с точни дати и нива и според коя борса ги мерим. Аз ще потвърдя
Сигурен ли си брато Смисъл, това въобще не е изгоден бас за теб. Прогнозата ти е доста смела, за да се сбъдне би означавало ръст от 30 пъти в цената на лаиткоин за една година. Не е проблем да не правим тоя бас, просто не е като да са ни равнопоствени твърденията. Разбира се, ако искаш съм на линия - нямам претенции към коя борса, стига да е от истинските.
Е така не виждам смисъл за мен Десет пъти намалява ползата за мен от тоя бас, което е все едно цената да стане 100 долара, което вече е напълно постижимо. Просто ми се струва толкова невероятна прогнозата ти, че реших да изкарам някакво количество лаиткоини, но както казах - не е никакъв проблем и напълно разбираемо да не влизаш в такъв бас