Някой с поне 2 видеокарти, има ли желание да пробва следното нещо:
1. Пуска една карта на multipool.us (ест. европейския, но като резерва американския), пула е достатъчно голям и добре потдържан, аз бях много доволен от резултатите, когато имах с какво да копая там.
2. Още една абсолютно същата картана middlecoin.
И след няколко дни да сподели резултата с нас. Като съответно може да се направи вместо с по една карта, направо с по една машина и т.н.

При мултипула, препоръчвам настройка за автоматично прехвърляне в борсата и продаване. Това е персонално за всеки един от вас и никой не може да ви цака с топла бира както при middlecoin. И все пак това съвсем не значи че middlecoin не е по-добре. Изглежда наистина силен и добра идея. Надявам се повече хора да имат възможност и желание да тестват и да изкажат мнение. Аз лично при първа възможност ще го направя. Но в момента имам 0 работещи карти и една чисто нова, която ще пусна днес или утре в мултипула и след това ще докладвам, а който е в мидълкоин с подобна мощност или дори чисто теоретично по графиката, щом там е фиксирано за всички, пак може да се сравни.
Мисля че след това ще е безсмислено да го сравним с жалкия ни BGpool, а дори може би няма да е много интересно с който и да е единствено LTC ориентиран. Но нека да приключим с тестовете и тогава ще видим кой крив, кой прав.