Реших и аз да напиша една такава тема, тъй като ще пробвам тази седмица да сглобя още една миньорска машина, а знаете, че китайците ще почнат с доставките чак след 2-3 дни. Поръчал съм екстендери х16-х1 с и без молекс, но ще дойдат да се надяваме след 3-4 седмици. Ще видя какви компоненти ще мога да намеря налични и да сглобя, но като за начало ще са ми нужни 3 с и 3 без молекс. Като дължина едните може да са 19, но другите е хубаво да са поне 24см. Като пристигнат екстендерите, връщам 3 -те броя без молекс + 1 бонус, също така 3-те броя с молекс + 1 бонус. Поръчаните екстендери са х16-х1 (19см) без молекс и х16-х1(30см) с молекс и кондензатор. Ако някой има такива, които не са х16 за картата, а х1 примерно, ще се радвам, ако са прерязани цоклите, за да не наруша пиновете, без да искам (казвам го от опит

Благодаря на всички отзовали се

ПП Ако има промяна в бройките с и без молекс ще обновя темата своевременно. Естествено ще поема и куриерските услуги, ако са извън София (за София все ще се намерим някъде да направим трансфера