Изработвам MINING RIG-ве по мярка :)

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Изработвам MINING RIG-ве по мярка :)

Мнениеот 99ufo99 » 25 Яну 2014, 13:32

Здравейте колеги, обявата ми е насочена към тази част от потребителите на форума които тепърва започват да се занимават с това, или други които не им се занимава в проучване и разправии.

Предлагам готово решение, краен продукт, което включва всичко необходимо, оптимални настройки и хардуер, съобразен с конкретните нужди и финансови възможности на клиента.

Примерно съотношение цена/производителност 3800-3900 КH/s - 5000 - 5300 лв с ф-ра по ДДС. , при минимални нива на шум, консумация на ел. енергия от 1450-1490 вата/час.
Всеки може да си сметне колко ток ще му харчи системата и колко приход може да очаква от конкретната мощност.

Крайния продукт включва всичко необходимо, дори и неща като стилаж, рутер или суич, окабеляване, настройка , практически съвети и тънкости ;)
Частите в повечето случаи са от БГ вносители, и имат нормалните гаранции за нашия пазар. При невъзможност за доставка на някои неща ( видео карти , захранвания и т.н. ) се внасят от чужбина от мен.

Занимавам се с това от 3-4 години, може да се каже че знам какво , как и защо.

Доставката е възможна до всяка точка в БГ или съседните държави ( при поемане на транспорт и командировъчни от клиента ).

Успешно хашване, високи цени и добив !

За повече информация : ЛС , 0888 45 46 85 , skype: ufo_bg99
Аватар
99ufo99

Re: Изработвам MINING RIG-ве по мярка :)

Мнениеот Chris__ » 27 Яну 2014, 00:35

99ufo99 написа:Здравейте колеги, обявата ми е насочена към тази част от потребителите на форума които тепърва започват да се занимават с това, или други които не им се занимава в проучване и разправии.

Предлагам готово решение, краен продукт, което включва всичко необходимо, оптимални настройки и хардуер, съобразен с конкретните нужди и финансови възможности на клиента.

Примерно съотношение цена/производителност 3800-3900 КH/s - 5000 - 5300 лв с ф-ра по ДДС. , при минимални нива на шум, консумация на ел. енергия от 1450-1490 вата/час.
Всеки може да си сметне колко ток ще му харчи системата и колко приход може да очаква от конкретната мощност.

Крайния продукт включва всичко необходимо, дори и неща като стилаж, рутер или суич, окабеляване, настройка , практически съвети и тънкости ;)
Частите в повечето случаи са от БГ вносители, и имат нормалните гаранции за нашия пазар. При невъзможност за доставка на някои неща ( видео карти , захранвания и т.н. ) се внасят от чужбина от мен.

Занимавам се с това от 3-4 години, може да се каже че знам какво , как и защо.

Доставката е възможна до всяка точка в БГ или съседните държави ( при поемане на транспорт и командировъчни от клиента ).

Успешно хашване, високи цени и добив !

За повече информация : ЛС , 0888 45 46 85 , skype: ufo_bg99

Ашколсун колега, сигурно ти си дал на Сатоши идеята за bitcoin... :D
Chris__

Re: Изработвам MINING RIG-ве по мярка :)

Мнениеот Странник » 27 Яну 2014, 01:38

Предлагам безплатна помощ чрез TeamViwer за настройки на ригове.
Предлагам безплатно и практически съвети по правенето на риг с подобни стойности -самия аз имам такъв.
Отделен е въпроса че из форума има писано много по въпроса.
Не предлагам изработка на рамките -надявам се вие ще можете да си ги направите или поръчате къде ли не.
Предлагам да си закупите всичко необходимо като поръчка от чужбина чрез amazon.de,amazon.uk или е-Bay за да не влизате в БГ схеми.
Там винаги имат наличности и реална конкуренция.
Занимавам се с това от април месец 2013г.
Свободен пазар сме все още нали?
Както и че мога да изразявам свободно мнение в публичен форум?
Между другото анонса ми е крайно сериозен и стоя зад думите си.
Който желае да пише на ЛС да не разводняваме темата.
Аватар
Странник

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)