Продавам (thermal putty) течни термопадове Fehonda и други

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Продавам (thermal putty) течни термопадове Fehonda и други

Мнениеот deathxxx » 24 Юли 2025, 22:02

Изображение

https://www.thermal-putty.bg/
Единствено за България. Тук ще намерите изключително качествени течни термопадове на различни марки и модели, повечето директно от производителя.
Предлагам най-доброто от най-доброто и то на перфектни цени. За повече информация или за въпроси към мен, не се колебайте да питате или посетете сайта по-горе.
Ако не знаете какво е това или за какво се ползва, пак сайта е на ваше разположение, както и аз. Обаждате се, питате и аз ви предлагам решение. Тъй като виждам, че повечето от вас дори не са чували за нещо подобно.

И само да отбележа:
Отностно тестовете - не съм супер професионалист, така, че не ме съдете особено много. Ако имате предложения, споделете ги. Или ако искате да тествам определен модел течен пад, целият съм в слух или в очи.
Някои от вас може да поискат да направя тяхна видеокарта, като услуга. Бих се съгласил, но ако сте 100% наясно, че има рискове и ги приемате. Ако сте готови да загубите картата, ако по някаква причина нещо ѝ се случи. Иначе не приемам да правя чужди неща. Правя моите собствени, където поемам отговорност за действията си. Ако нещо не стане - хвърлям я и толкова. Ако стане - супер. До сега не ми се е случвало да разваля нещо, но съм длъжен да предупредя. Може да получа нещо вече съсипано, за оправяне. Ако забележа нещо подозрително, просто ще ви я върна.
Субтитрите в клиповете са автоматично генерирани с AI, като повечето съм ги редактирал, но може да има много пропуски, тъй като не ми се занимава особено. Пуснал съм ги най-вече за чуждетранните наблюдатели, за да могат да си ги преведат по-лесно. А за Българите, пак може да си ги пуснете(има някои пояснения и поправки в тях).
Направените карти, както и повечето материали и инструменти ползвани в клипоете ми, могат да бъдат закупени.

FEHONDA LTP-81 18w/m-k

12гр в спринцовка - 25лв
50гр в кутийка - 65лв - безплатна доставка
100гр в кутийка -120лв - безплатна доставка

0877088652 Стара Загора
Доставки с Еконт/Спиди

Прикачам малка снимка с информация отностно тестове на различни течни падове на RTX 3070
Изображение
Последна промяна deathxxx на 31 Юли 2025, 19:20, променена общо 7 пъти
Аватар
deathxxx

Fehonda LTP-81 18W/m-k

Мнениеот deathxxx » 30 Юли 2025, 22:23

С Fehonda LTP-81 18W/m-k (12гр-25лв, 50гр-65лв, 100гр-120лв) безплатна доставка за 50гр и 100гр
Изображение
Температури за VRM-регулаторите при 100% товар:

Преди: 75°C (K5-Pro 5.3W/m-k) (10гр-10лв, 20гр-15лв)
След: 57°C

Тези карти нямат сензори на паметите. Ще пиша главно какви са били температурите на волт-регулаторите, преди и след. И тъй като всяка карта е различна, температурите ще бъдат различни, но ще получите някаква представа как се справят различните модели.

Ето как се справя според моите тестове:

Последна промяна deathxxx на 31 Юли 2025, 14:53, променена общо 14 пъти
Аватар
deathxxx

K5 PRO Mt. Olympos Edition, 15 W/m·K

Мнениеот deathxxx » 31 Юли 2025, 08:33

С K5 PRO Mt. Olympos Edition, 15 W/m·K (33гр - 70лв) реагира на UV светлина, безплатна доставка
Изображение
Температури за VRM-регулаторите при 100% товар:

Преди: 70°C (K5-Pro 5.3W/m-k) (10гр-10лв, 20гр-15лв)
След: 60°C

Тези карти нямат сензори на паметите. Ще пиша главно какви са били температурите на волт-регулаторите, преди и след. И тъй като всяка карта е различна, температурите ще бъдат различни, но ще получите някаква представа как се справят различните модели.

Ето как се справя според моите тестове:

Последна промяна deathxxx на 31 Юли 2025, 14:52, променена общо 1 път
Аватар
deathxxx

Re: Продавам (thermal putty) течни термопадове Fehonda и дру

Мнениеот 2GOOD » 31 Юли 2025, 13:45

Тези течните термопадове изглеждат яко. Доста време съм губил да проврявам какъв точно пад да сложа, особенно ако не е 1 или 2мм.

П.П.
====
Снимките от гугъл не се зареждат
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот deathxxx » 31 Юли 2025, 14:28

2GOOD написа:Тези течните термопадове изглеждат яко. Доста време съм губил да проврявам какъв точно пад да сложа, особенно ако не е 1 или 2мм.

П.П.
====
Снимките от гугъл не се зареждат

Да, те нистина са яки. Взимат ги често за 3090 карти. Температурите падат доста, естествено защото тези материали са изключително качествени. С добро охлаждане, тоест радиатор и перки, се постигат доста ниски температури. Картите, на които го слагам имат много скапан радиатор, който пречи да се покаже потенциала на този продукт. Обикновено една 3090 карта със 100 градуса памети, става на 65-75 градуса, което е няколко пъти по-добре от заводските стойности.

А за снимките при мен се виждат, но ще проверя за алтернативен начин да ги накарам да се виждат :)

ПП: Продължавам да се учудвам как така толкова много хора не са чували за тези материали. Ползват ги често заводски по скъпите лаптопи, скъпи видеокарти и конзоли. Просто, защото са много много по-добри от обикновените падове и могат да се поставят машинно, както работи един 3D принтер например. Повечето ми купувачи, ги пробват за пръв път.

Сега снимките трябва да се виждат.
Аватар
deathxxx

Мнениеот deathxxx » 31 Юли 2025, 15:08

Отдавна продавам подобни продукти, и сега реших да загрея малко този форум. Знам, че тук има сериозни хора и може би търсят точно това, но не са знаели до сега.

Специално за форума:
Който поръча първи 1бр Fehonda, от който и да е модел или грамаж, ще го получи от мен на половин цена, но без безплатна доставка! :oops:

Да видим дали това ще ви позагрее :D

Само 1бр за един човек, след това цените са нормалните :)

Трябва да ми пише тук, не на лично или по телефон. Само тук в тази тема :)

ПП: Мога да го направя дори и за K5 PRO Mt. Olympos Edition, 15 W/m·K въпреки че там бройките са ми силно ограничени.
Аватар
deathxxx

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)