https://www.thermal-putty.bg/
Единствено за България. Тук ще намерите изключително качествени течни термопадове на различни марки и модели, повечето директно от производителя.
Предлагам най-доброто от най-доброто и то на перфектни цени. За повече информация или за въпроси към мен, не се колебайте да питате или посетете сайта по-горе.
Ако не знаете какво е това или за какво се ползва, пак сайта е на ваше разположение, както и аз. Обаждате се, питате и аз ви предлагам решение. Тъй като виждам, че повечето от вас дори не са чували за нещо подобно.
И само да отбележа:
Отностно тестовете - не съм супер професионалист, така, че не ме съдете особено много. Ако имате предложения, споделете ги. Или ако искате да тествам определен модел течен пад, целият съм в слух или в очи.
Някои от вас може да поискат да направя тяхна видеокарта, като услуга. Бих се съгласил, но ако сте 100% наясно, че има рискове и ги приемате. Ако сте готови да загубите картата, ако по някаква причина нещо ѝ се случи. Иначе не приемам да правя чужди неща. Правя моите собствени, където поемам отговорност за действията си. Ако нещо не стане - хвърлям я и толкова. Ако стане - супер. До сега не ми се е случвало да разваля нещо, но съм длъжен да предупредя. Може да получа нещо вече съсипано, за оправяне. Ако забележа нещо подозрително, просто ще ви я върна.
Субтитрите в клиповете са автоматично генерирани с AI, като повечето съм ги редактирал, но може да има много пропуски, тъй като не ми се занимава особено. Пуснал съм ги най-вече за чуждетранните наблюдатели, за да могат да си ги преведат по-лесно. А за Българите, пак може да си ги пуснете(има някои пояснения и поправки в тях).
Направените карти, както и повечето материали и инструменти ползвани в клипоете ми, могат да бъдат закупени.
FEHONDA LTP-81 18w/m-k
12гр в спринцовка - 25лв
50гр в кутийка - 65лв - безплатна доставка
100гр в кутийка -120лв - безплатна доставка
0877088652 Стара Загора
Доставки с Еконт/Спиди
Прикачам малка снимка с информация отностно тестове на различни течни падове на RTX 3070