Купувам BTC

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Купувам BTC

Мнениеот saiclabs » 13 Дек 2013, 13:53

Трябват ми около 7 BTC. Купувам при моментна цена от 1260 лв (точният курс ще бъде договорен при момента на сделката). Плащане по банков път. Ще се ползва 2GOOD като посредник на сделката, като доброволната му такса предлагам да бъде поделена между страните. Тъй като нямам възможност да правя многократни преводи за малки количества, предпочитам да ги закупя наведнъж или най-много на два пъти - това ще рече, че мога да взема 3,5 монети, но не по-малко (може няколко човека да съберат 3,5 и да се направи еднократен превод). Самата сделка ще се извърши по следния начин - договаряме се за курс и количество, пускате монетите (като добавите и половината такса на 2GOOD според уговорения курс) към 2GOOD, аз извършвам превода (в зависимост от банката може да ми отнеме около 30-40 мин да извърша транзакцията), продавачът потвърждава превода, 2GOOD ми пуска монетите (като си е приспада цялата такса, така аз получавам количество монети минус моята половина от таксата на посредника). За контакти лс.
saiclabs

Re: Купувам BTC

Мнениеот 2GOOD » 13 Дек 2013, 15:14

Потвърждавам готовност за седействие.

Поздрави
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)