С извинение, но картата е на 4-ри години, и си копал с нея, най-много 100лв трябва да искаш. Може да не ти хареса цената, но никой няма да се навие за толкова дърта карта за 250 лв.
Всъщност аз имам 2х5830 с които не е копано и една секунда и ако 5870 копала само няколко месеца струва 250, аз по на карта 300 ли да искам? Добре де айде 200
Цените ги гледам тук https://en.bitcoin.it/wiki/Mining_hardware_comparison и от половин година не са мръднали, така че ако имате нещо по-ново като информация и ми обясните защо нова карта в гаранция всеки месец цената и пада с 50 лева, а на старите се покачва, с радост ще ви ги изкупя.
$125 не са 250 лева и това цена която вече трябва да е паднала.
Цените ги гледам в бг аз тъй като до колкото прегледах нова картата все още си струва 500лв. Иначе мое да измислиме малко намаление от 250лв ама за 100лв да я дам е смешно Така и така вече имам един кандидат, което ме навежда на мисълта че не ми е лоша цената.
тоя кандидат е проспал последните 2 години . за 504лв мой познат си взе R280 .... знаеш ли това 5870 колко много е назад .... МНОГО. 250лв е смешна цена и никой ама никой няма да ти даде толкова. картата струва между 140-170лв в зависимост от състоянието и, а всеки който знае какво да гледа ще разбере копала ли е/никакъв проблем/ прегрявала ли е от лоша експлоатация /голям проблем/ или е нормална възрастна добра карта. това е мое не ангажиращо мнение с което вярвам ще се съгласят 90% от хората тук, а другите 10 ще ти предложат 100лв . поздрави.
Наскоро си взех моята 5870-ка (преди седмица), взех я скъпо за 180лв от геймър, който ми беше на близо и успях да си тествам картата на живо. Затова и я взех, хубава запазена карта ASUS V2, иначе всичко над 200лв си е обир.