Е, вдигни малко за изгорелите карти де, аз в йбей им зимам повече. Мога да те уредя с GeCube Radeon X1300 (работеща, без охлаждане) , напълно умряла GF9600 с пасивно охлаждане, NV Quadro1400 (с артефакти) и напълно работеща Savage3D 32MB - PCI. А ако искаш и бая скрап имам, от дъна 386/486 та до лаптопски дъна (почти изкорубени). Та общо взето-мога да те зарина със платки всякакви
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!
А аз що ли си мисля, че за FPGA ти трябва минимум Spartan 6 (със 150к клетки), като цената му хич не е приятна, а такива няма из картите. А и солидни познания по паралелно програмиране, ако използваш по-нов Спартан, или нещо различно от готовото в нет-а. Само не разбрах за чий ми е тоз робот от линка, ама карай, ако искам - ще си взема от некой китаец, на половин цена , или това : http://www.ebay.co.uk/itm/Build-Your-Ow ... 4acb659b29 , поне да ми подава чашата
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!
Абе чашата, ако не може да прави *** не ми го хвали
Въобще нямам представа какво ми трябва, просто ей така ще си бъзикам, туковиж съм сътворил нещо на по приемлива цена, иначе тея чипчета са си за кофата. Чакаме и твоя продукт разбира се. Може и едно състезанийце да си направим, ама няма да е интересно, защото ти вече си го спечелил и все пак