Изкупувам чипове

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Изкупувам чипове

Мнениеот ZAX » 17 Ное 2013, 22:41

Авалон чипове от старите и изгорели видеокарти по 1 левче.

BFL чипове и авалон от новите по 10 левчета.
ZAX
Spammer

Re: Изкупувам чипове

Мнениеот ggeorgiev » 17 Ное 2013, 22:52

Е, вдигни малко за изгорелите карти де, аз в йбей им зимам повече. Мога да те уредя с GeCube Radeon X1300 (работеща, без охлаждане) , напълно умряла GF9600 с пасивно охлаждане, NV Quadro1400 (с артефакти) и напълно работеща Savage3D 32MB - PCI. А ако искаш и бая скрап имам, от дъна 386/486 та до лаптопски дъна (почти изкорубени). Та общо взето-мога да те зарина със платки всякакви :)
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!
Аватар
ggeorgiev

Мнениеот ZAX » 17 Ное 2013, 23:05

Само чипчетата ми трябват, няма да ги връщам на вторични, искам да си правя FPGA :mrgreen:

И понеже няма да успея, ще си направя герданче, а иначе платките на вторични вярно ще дадат малко повече.

Не трябваше лятото да си разпродавам старите процесори по 5-10 лева, хем си бяха работещи, можеше и тях да включа към герданчето :mrgreen:

П.П. Имам една играчка за теб: http://woops.bg//deal/2989-unikalen_rob ... menti.html
ZAX
Spammer

Мнениеот ggeorgiev » 17 Ное 2013, 23:24

А аз що ли си мисля, че за FPGA ти трябва минимум Spartan 6 (със 150к клетки), като цената му хич не е приятна, а такива няма из картите. А и солидни познания по паралелно програмиране, ако използваш по-нов Спартан, или нещо различно от готовото в нет-а.
Само не разбрах за чий ми е тоз робот от линка, ама карай, ако искам - ще си взема от некой китаец, на половин цена , или това : http://www.ebay.co.uk/itm/Build-Your-Ow ... 4acb659b29 , поне да ми подава чашата :)
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!
Аватар
ggeorgiev

Мнениеот ZAX » 18 Ное 2013, 02:10

Абе чашата, ако не може да прави *** не ми го хвали :mrgreen:

Въобще нямам представа какво ми трябва, просто ей така ще си бъзикам, туковиж съм сътворил нещо на по приемлива цена, иначе тея чипчета са си за кофата. Чакаме и твоя продукт разбира се. Може и едно състезанийце да си направим, ама няма да е интересно, защото ти вече си го спечелил и все пак :mrgreen:
ZAX
Spammer

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)