Тъй като гледам доста се "навъдиха" продажби на Карти срещу Биткоин - да се наредя и аз Петко с Мъжете

1. 1 бр. Sapphire NITRO+ 480/8GB - точният модел е 11260-07-20G. Без никакви забележки. Моднал съм и единия биос и в момента копае Етерум 28 Мх/с. Изключително рядко съм я пускал на dual mining (само за проба), за да не се пържи допълнително!
В Гаранция до Декември 2019 г. към БГ фирма
Цена 0,12 BTC Изпращам с Еконт за моя сметка. За София - лично предаване.
Едит: Тази карта ми е без кутия защото я купих като част от конфигурация, съответно и ако се купи изпращам копие от гаранцията защото има и мн. други компоненти там.
2. 1 бр. Sapphire NITRO+ 470/4GB - точният модел е 11256-01-20G. Без никакви забележки. Моднал съм и единия биос и в момента копае Етерум 27,5 Мх/с. Пак като горната - Изключително рядко съм я пускал на dual mining.
В Гаранция до края на Август 2019 г. към БГ фирма
Цена 0,10 BTC Изпращам с Еконт за моя сметка. За София - лично предаване. За контакти - тук или на ЛС.
Едит: Пълен комплект, кутия и т.н. - Гаранцията е за 3 бр. карти - затова ако се продаде изпращам копие.
Цена за пакет (2-те) 0.21 БТС
От долните снимки - 1вата е 480-ката, от там нататък са 470-ки, но да кажем продава се 2-рата.