Hristo написа:Те си стават единични, като ги прережеш с абразива.

Да ти кажа, тук имаше хора, които се хвалеха, че правят страхотни стойки, купувал съм от двама, ама тези които сам си направих, са си доста по-добри.
Та както каза по-горе колегата, вземи си ги сглоби, недей да даваш луди пари за калпазанска работа.
Е що бе, със свински опашки и тиксо е най-добре. Майтапя се

Интересно ми е ти какви си сглобил, защото си първият който чувам, че го е грижа какви са стойките.Аз по едно време се бях засилил да правя кутия за 6 карти по най-лесния начин (сглобяване за един ден) , но максимално удобна,здрава и лесна за употреба. Мислех да я продавам за 150 лв. Всеки на когото казах ми се изсмя, че нямало смисъл да се дават 150 лв. за нещо което може да се направи с ламаринки, кабелчета и свински опашки.
АЗ ЛИЧНО БИХ ДАЛ 150 ЛВ. за такава кутия, защото не ми се занимава да търся материали по нашите безнадеждно празни, в това отношение ,магазини и после да майсторя. Ама никой не иска да прави хубави неща. Всеки сглабя некви профили и айдееее. без вентилация, без капаци... вятъра духва една найлонова торбичка, тя се лепва на картите и айдеееее майнера се омайнва.