Купувам 5бр. риг стойки.

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Купувам 5бр. риг стойки.

Мнениеот mozachko » 19 Авг 2017, 16:49

Здравейте колеги!

Търся да закупя 5бр. риг стойки пригодени за 6 карти. Комплексна цена за 5'те стойки, и е препоръчително снимков материал да се приложи към офертата. Необходими са ми най - късно за дата 22.08.2017г. Благодаря предварително! Успешен майнинг колеги. Понеже съм постоянно във движение оставям и тел: 0877125226.
mozachko

Re: Купувам 5бр. риг стойки.

Мнениеот Spoon.Net » 19 Авг 2017, 18:23

отиваш в някой от големите магазини и си купуваш стелажи + летви за самите карти. сглабяш на бързо и редиш железата ....
Аватар
Spoon.Net
GPU Mining Moderator

Мнениеот mozachko » 19 Авг 2017, 18:34

Благодаря за предложението, но ми трябват единични стойки.
mozachko

Мнениеот Hristo » 19 Авг 2017, 20:47

Те си стават единични, като ги прережеш с абразива. :)
Да ти кажа, тук имаше хора, които се хвалеха, че правят страхотни стойки, купувал съм от двама, ама тези които сам си направих, са си доста по-добри.
Та както каза по-горе колегата, вземи си ги сглоби, недей да даваш луди пари за калпазанска работа.
Gigabyte GA-990FXA-D3, OctalCore AMD FX-8350@4100 MHz, RadeonHD 7950 3GB GDDR5,
2x4GB GeIL DDR3@2666 MHz DUAL CHANNEL,ASUS XONAR DX PCI EXPRESS 7.1 AUDIO,
Storage: 1x60GB Corsair Force 3 SSD,1x500GB,1x1500GB,600W FortronPSU, 600W UPS
Аватар
Hristo

Мнениеот mozachko » 20 Авг 2017, 11:17

Може и това да стане, все още нямам разумна оферта, ще изчакам и днес, дано някой предложи нещо прилично.
mozachko

Мнениеот Metamorph » 20 Авг 2017, 15:25

Hristo написа:Те си стават единични, като ги прережеш с абразива. :)
Да ти кажа, тук имаше хора, които се хвалеха, че правят страхотни стойки, купувал съм от двама, ама тези които сам си направих, са си доста по-добри.
Та както каза по-горе колегата, вземи си ги сглоби, недей да даваш луди пари за калпазанска работа.

Е що бе, със свински опашки и тиксо е най-добре. Майтапя се :)
Интересно ми е ти какви си сглобил, защото си първият който чувам, че го е грижа какви са стойките.Аз по едно време се бях засилил да правя кутия за 6 карти по най-лесния начин (сглобяване за един ден) , но максимално удобна,здрава и лесна за употреба. Мислех да я продавам за 150 лв. Всеки на когото казах ми се изсмя, че нямало смисъл да се дават 150 лв. за нещо което може да се направи с ламаринки, кабелчета и свински опашки.
АЗ ЛИЧНО БИХ ДАЛ 150 ЛВ. за такава кутия, защото не ми се занимава да търся материали по нашите безнадеждно празни, в това отношение ,магазини и после да майсторя. Ама никой не иска да прави хубави неща. Всеки сглабя некви профили и айдееее. без вентилация, без капаци... вятъра духва една найлонова торбичка, тя се лепва на картите и айдеееее майнера се омайнва.
Metamorph

Мнениеот laik2 » 21 Авг 2017, 00:16

mozachko написа:Може и това да стане, все още нямам разумна оферта, ще изчакам и днес, дано някой предложи нещо прилично.

http://imgur.com/a/jk2X2
Единственото, което мога да ти дам са размерите, за правене не ме търси, ценя си труда достатъчно за да не ти давам оферта.
laik2

Мнениеот nightyj » 21 Авг 2017, 08:35

Metamorph написа:
Hristo написа:Те си стават единични, като ги прережеш с абразива. :)

Е що бе, със свински опашки и тиксо е най-добре. Майтапя се :)
Интересно ми е ти какви си сглобил, защото си първият който чувам, че го е грижа какви са стойките.Аз по едно време се бях засилил да правя кутия за 6 карти по най-лесния начин (сглобяване за един ден) , но максимално удобна,здрава и лесна за употреба. Мислех да я продавам за 150 лв. Всеки на когото казах ми се изсмя, че нямало смисъл да се дават 150 лв. за нещо което може да се направи с ламаринки, кабелчета и свински опашки.
АЗ ЛИЧНО БИХ ДАЛ 150 ЛВ. за такава кутия, защото не ми се занимава да търся материали по нашите безнадеждно празни, в това отношение ,магазини и после да майсторя. Ама никой не иска да прави хубави неща. Всеки сглабя некви профили и айдееее. без вентилация, без капаци... вятъра духва една найлонова торбичка, тя се лепва на картите и айдеееее майнера се омайнва.

Пусни тема за кутията ще е интересна.
nightyj

Мнениеот vmuser » 21 Авг 2017, 13:40

От моите ригове останаха 3 стойки, след като ги разкомплектовах. Правил съм ги лично от алуминиеви Г-образни винкели с нитове - доста играчка падна. Смея да твърдя, че станаха доста здрави и функционални.

Това е снимка още от първите версии преди години с някоко захранвания - после сменях картите, слагах само едно захранване, което елиминраше нуждата от прикачения разклонител и т.н..

Може да пишеш на ЛС, ако искаш да направиш сериозна оферта.
Прикачени файлове
IMG_1500_1.jpg
IMG_1500_1.jpg (1.26 MiB) Прегледано 1632 пъти
Аватар
vmuser

Мнениеот Metamorph » 21 Авг 2017, 19:54

nightyj написа:Пусни тема за кутията ще е интересна.

Говоря за подобна на тази тук:
viewtopic.php?f=4&t=7&start=90#p40464
Но с доста по-изчистен дизайн, максимално удобна за бърз монтаж, с максимално хитроумни решения, помагащи цялата кутия да се сглоби в рамките на един ден- сутринта я почваш, вечерта си имаш кутия. Измислил съм всеки детайл максимално прост, лесен за изработване само с рязане и пробиване. Без никакви вътрешни изрязвания, без нужда от фреза и прочие.
И преди всичко - без никакъв компромис с качеството и надежността. Без свински опашки, без кабелчета, тиксо... Голям проблем е намирането на крепежни елементи по магазините. Най-обикновени ъгълчета , планки ъглови с продълговат отвор... направо все едно ги карам да ми продават диаманти.
Metamorph

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)