Здравейте продавам целия си риг без хард диска защото на него ми е цялата информация който бих си я ползвал и след време пък и той е 160гб, така че не смятам на някого ще му е нужен. Миьора е купуван на 13.06.2017г. от 1 от дистрибуторите на М()ст компютър и всички компненти са с гаранция към него.
570 RX 4gb - 6бр. на цена от 475лв или общо по 455 лв на бройка
Тук искам да вметна следното, ще пусна за продажба другите основни неща след като започна да продавам и видеокартите и се освободят компненти като екстендъри и евентуално захранване. Рам процесор и дъно смятам да ги продам с последното захранване. Причината е ясна, да не продам процесора за 70лв първи и след това да не мога да си копам.
750 w FPS Raider - 2бр на цена по 135лв на брой.
H81 PRO BTC R2.0 - цена 150 лв
Процесора беше стандартен мисля, че G1810 или нещо подобно - 70лв
Рам - 40 лв
екстендъри юсб - по 15 лв напълно работещи.
Стойка за миньора 50лв алуминиева.
Тук искам да вметна, че машината работи около 900-1000 часа без прекъсване и е напълно стабилна , мога да приложа скрийншот на всеки с реален интерес. Моля за повече информация ми пишете тук или евентуално на имейл [email protected] Не искам да прилагам личния си номер защото на работа не ни е позволено да говорим по тях, а евентуално някой ако има интерес винаги мога да му го дам и да се разберем за точен час в който да се чуем. Миньора се намира в гр. Шумен всичко компненти без рамта мисля, че имат кутий, а ако искате да се уверите и в гаранцията ще ви снимам кодовете и евентуално да ги проверите към мост. Приятен ден