Продавам сребърни кюлчета

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Продавам сребърни кюлчета

Мнениеот gondel » 07 Ное 2013, 10:30

Здравейте,
Имам удоволствието да ви представя тези сребърни кюлчета от по 10 грама. Произведени са в Турция от рафинерията на Nadir Metal Rafineri с правоъгълна форма от чисто сребро с проба 999. Автентичността на кюлчетата е гарантирана със сертификат! Изображение

Цена: 0.10112587 BTC

Работя с ескрол, еконт, спиди. Намирам се в София, така че може и среща на място. За момента имам голямо количество от тях, а също така и по големи размери. При интерес свържете се с мен чрез ПМ или на телефон 0896523838
gondel

Re: Продавам сребърни кюлчета

Мнениеот gondel » 07 Ное 2013, 17:01

Някой да проявява интерес?? Мисля че офертата си заслужава :) Кажете мнения
gondel

Мнениеот skrubalov » 07 Ное 2013, 17:03

При цена от 4.15лв за грам не мисля така.
skrubalov

Мнениеот gondel » 07 Ное 2013, 17:24

Ето един линк: http://www.cenasrebro.com/

Тук говорим за инвестиционно сребро с чистота 999. Цената е такава, защото кюлчето е с малък грамаж. Ако искате оферта за по-големи кюлчета, разбирасе цената ще е много по надолу! Който има интерес нека ми пише!

Поздрави
gondel

Мнениеот ZAX » 07 Ное 2013, 23:47

Колега, моля да извиниш невежеството ми. Но имам няколко основни въпроса:

1. Какво значи доказан произход, след като всичкото сребро произлиза от земята и няма значение кой го е претопил.

2. Какво значи инвестиционно сребро, след като все още съществуват монети (т.е. има ги в обръщение, макар и не много лесни за намиране), които съдържат сребро на стойност по-голяма от номинала си. С какво това е по-добро?

3. Всички ценни метали се продават в изключително малки грамажи и за първи път чувам това да им увеличава цената... Но щом си казал, каква ще е цената за кило сребро?
ZAX
Spammer

Мнениеот Chris__ » 09 Ное 2013, 20:53

ZAX написа:Колега, моля да извиниш невежеството ми. Но имам няколко основни въпроса:

1. Какво значи доказан произход, след като всичкото сребро произлиза от земята и няма значение кой го е претопил.

2. Какво значи инвестиционно сребро, след като все още съществуват монети (т.е. има ги в обръщение, макар и не много лесни за намиране), които съдържат сребро на стойност по-голяма от номинала си. С какво това е по-добро?

3. Всички ценни метали се продават в изключително малки грамажи и за първи път чувам това да им увеличава цената... Но щом си казал, каква ще е цената за кило сребро?

Ако можех да поставям оценки на постовете, на този тук щях да поставя шестица!
Любопитно ми е какъв ще е отговорът на поставените въпроси. :)
Chris__

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)