Правила на раздела за Обяви

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Правила на раздела за Обяви

Мнениеот 2GOOD » 01 Ное 2013, 20:38

Здравейте,

Вие сте в раздел Купувам/Продавам. С цел максимално удобство за потребителите са в сила следните правила за този раздел:

1. ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ:
1.1.В заглавието на обявата задължително посочете КУПУВА или ПРОДАВА, заедно с кратко описание на стоката/услугата.
1.2. В самата обява направете описание на стоката/услугата. Минималното описание трябва да е достатъчно за да не може да се сбърка предлаганото с нещо друго.Опишете дали стоката е в гаранция колко остатъчна гаранция има и към кой търговец е гаранцията.
1.3. Винаги посочвайте за кой регион е валидна обявата. (от къде сте)
1.4. Посочете цена.
1.5. При настъпили промени в обявата като частично продадени стоки или свалени от продажба както и при промени в цената винаги ги отразявайте в първия пост на обявата.
1.6. При обявяване на търг също посочвайте при какви условия и цена за директо изкупуване и каква е крайната дата на приключване на търга.
1.7. Не злоупотребявайте с правото си да пускате обяви.

2. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ
2.1. Сложете поне 1 актуална снимка.
2.2. Направете подробно описание.
2.3. Посочете независим източник на информация за продукта (ревюта).
2.4. Посочете точен линк към уебсайта на производителя.
2.5. Посочете линк към уебсайт, където се предлага същото.

3. ЗАБРАНЯВА СЕ
3.1. Забранява се "ъпването", "бъмпването" или всяко друго действие, което пробутва вашата обява нагоре в списъка с обяви. Позволено е "бъмпването" само, когато се промени цената, съдържанието или обявата е вече невалидна или са минали поне 24 часа от последния пост в обявата.
3.2. Не пускайте безсмислени и немотивирани коментари от рода на "мноу скъпо", "тъпо", "егати боклука" и т.н. Мотивирани коментари са добре дошли без излишен спам.
3.3. Абсолютно е забранено търсенето и предлагането на оръжие, наркотици и всякакви други стоки, чиято търговия и разпространение е забранена от закона.
3.4. Спекулации, търговия със стоки, забранени или поставени под специален режим, търсенето и предлагането на стоки с неясен произход, търсенето на услуги, които предполагат нарушение на законите, предлагането и търсенето на хранителни вещества, лекарства и добавки.
3.5. Забранено е даването на импулсни телефони (0481, 0871, 0881, 0891, 0900 ) за контакт
3.6. Забранено е публикуването на обяви, предлагащи сексуални услуги.
3.7. Забранява се използването на линкове към други Ваши или чужди обяви извън форума.

Екипът на BitcoinBG.eu по никакъв начин не носи отговорност за извършваните сделки!
Екипът на BitcoinBG.eu си запазва правото да променя настоящите правила!
Винаги важи текущата редакция на правилата, без значение кога е направена.


Уважаеми потребители,
Спазването на правила ще осигури оцеляването на вашата обява и ще я направят атрактивна, а системното нарушаване на правила ще ви донесе предупреждение или бан. Нарушаването на т. 3.3 може да ви лиши от любимия форум за дълго време.

ВАЖНО
Считано от 26.03.2014г. новите потребители нямат достъп до раздела. Ограничението отпада автоматично след като направите поне 20 поста във форума.
Моля без спам - повече от 5 поста на ден за ранг "Новорегистрирани потребители" се счита за спам и следва незабавен бан.

Считано от 20.05.2014г. Ограничението за новите потребители отпада след 20 поста и 10 дни от регистрацията, необходимо е и двете условия да бъдат изпълнени.
Считано от 01.01.2021г. е наличен нов раздел "Купува", който е достъпен за всички регистрирани потребители в биткойн форума.

Забележка:
Всички купуващи хардуер за копане на биткойни нека първо прочетат темата Упътване при избор на ASIC копачка и ако имат някакви въпроси да не се притесняват да питат.
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin
 
Мнения: 4967
Регистриран на: 28 Май 2013, 15:40
Местоположение: Planet Mars

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)

Кой е на линия

Регистрирани потребители: 2GOOD, ionicle, Sevo, viniamin

cron