Всеки кредит намалява цената на 1 чип с 25$. Общата стойност на намалението е 2400$.
Продават се за 2BTC.
Модератор: Moderators
ZAX написа:Но много се отплеснах и аз за пореден път... Всъщност какво ме накара да пиша чак сега в тази тема: Колегата продаваше авалонче в битмит и го бяхме спазарили преди 2-3 месеца, но той се отказа. Всъщност след мен го пробваха и други хора, та се отказа няколко пъти. И понеже ми е паднал сега, искам да го попитам имал ли е някога авалон въобще или просто е ходил на риболов там. Съответно за тези отстъпки ако е бил достатъчно умен и търпелив едва ли е дал повече от 1 BTC. Та наистина ли вярва че точно в този форум някой ще му позволи да пуска въдицата. Няма шарани тук колега и да има няма да ти позволим да ги хванеш. Опа, да ме извинят колегите, защото ако не се защити подобаващо мисля че ги обидих наричайки го колега. Колега може да е само на други измамници. А по-смешното е че и там трудно можеш да измамиш някого, но важното е да се опитва все пак, рано или късно винаги връзва предполагам... Глупави хора твърде много...
Та ако сега вземе 100 лева, по цените в битмит, трябва да е супер доволен, защото утре може и 5 лева да не може да вземе... А в други ден и битмит няма да го има... Та и по този повод го мернах преди малко. Та кажи си сега ти поредния измамник ли си или?
1. Гледам те в момента там си ги пуснал за $400.
2. https://www.bitmit.net/en/item/66607-cr ... -pre-order това ли ти е поредният опит за измама.
3. https://www.bitmit.net/en/item/71078-pr ... -pre-order или пък това.
Че не съм ги чувал и даже... Ти сериозно ли имаш от всичко?
И всичко това е просто защото адски много мразя некоректни търговци. Може да ям дървото както при @ekrem и да ги натовари в автобуса да гласуват против мен неговите хора. Може да е гъст с който и да е и да му се позволява безнаказано да ме храни и обижда както си иска, а може и да го набарам някой ден и да му напукам кофата заради това... Но по важното е че хората ще имат едно наум. А дори се напъна момчето и колкото и да му е неприятно, вече не смее да стъпи на криво при последващите си сделки, а това си е достатъчна награда за моите усилия. Та не знам ти колко хора си измамил или неуспешно си се опитал. Ама ми е адски неприятно да приготвя някакви пари, да ангажира и други хора с това и да ни загубиш времето, затова пиша този пост с надеждата че няма да губиш ничие друго време тук. Но ако не съм прав за теб и регистрацията ти тук има различна цел, ти си на ход...
Назад към Обяви (Купувам/Продавам)
Регистрирани потребители: 2GOOD, Google [Bot]