Продавам 96 броя чип кредити за BFL чипове

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Продавам 96 броя чип кредити за BFL чипове

Мнениеот teodor87 » 31 Окт 2013, 23:48

Всеки кредит намалява цената на 1 чип с 25$. Общата стойност на намалението е 2400$.
Продават се за 2BTC.
teodor87

Re: Продавам 96 броя чип кредити за BFL чипове

Мнениеот renter84 » 01 Ное 2013, 08:55

Нещо си мнооого назад с материала. Куцо и сакато не може да си ги продаде и за 50 цента за 1 кредит, пък ти чак биткойни си тръгнал да искаш.
renter84

Мнениеот ZAX » 08 Ное 2013, 05:25

Умишлено си замълчах, за да видим все пак какво ще се случи тук без моята намеса. Разбира се веднага се намери кой да нахрани човекът. И явно той предпочита да не вземе нищо, отколкото твърде малко. За беда и аз имам доста отстъпки, които когато беше пусната тази тема очаквах че все пак може би ще използвам или дори продам. Но към днешна тема съм 99% убеден че вече стойността им твърде много клони към 0. И понеже все пак следя какво се случва. Смятам че реалната цена на предлаганите от колегата 96 броя отстъпки, в момента е не много повече от 100 лева или да го закръглим на левче на отстъпка.

Аз самият съм платил близо 2 коина за моите 102 отстъпки на времето. Отново подведен от обещанията на Марто, но добре че така се случи че не успях да поръчам нито при него, защото не пожела да приеме още първите отстъпки които бях купил на най-жестока цена 0.80 BTC само за 16 отстъпки. Сделката обаче си е сделка, отстъпките ми бяха пратени, а коините обещани, така че въпреки доста по-ниската цена на която намерих останалите, ест. си платих и тези. След всъщност ми отне доста време да ги докарам до 100 при възможно най-изгодните цени тогава. Целта ми беше да си поръчам сам 100 чипа или евентуално с с още 1 или 2-ма приятели, но за късмет и те го закъсаха с паричките и както бяха се засилили за половината, единия директно се отказа, други почна да ги намаля на 16, 12, 8 и накрая и той стигна до 0. Последен се отказах и аз, като до скоро съжалявах за това. Но когато видях цената на Марто за платките, а и отношението му към клиентите, всъщност всеки ден от тук нататък ще се радвам че не съм го направил. Въпреки че ако имаше как да се случат нещата, много повече щях да се радвам на изчислителната мощност която можех да имам сега, но уви...

Всъщност дори обмислях по едно време, да поръчам при друг колкото мога, но в крайна сметка и там бях позакъснял и там не можеше в разумен срок да се съберат за следваща поръчка, разбира се и BFL се оакаха не за пръв път...

Но много се отплеснах и аз за пореден път... Всъщност какво ме накара да пиша чак сега в тази тема: Колегата продаваше авалонче в битмит и го бяхме спазарили преди 2-3 месеца, но той се отказа. Всъщност след мен го пробваха и други хора, та се отказа няколко пъти. И понеже ми е паднал сега, искам да го попитам имал ли е някога авалон въобще или просто е ходил на риболов там. Съответно за тези отстъпки ако е бил достатъчно умен и търпелив едва ли е дал повече от 1 BTC. Та наистина ли вярва че точно в този форум някой ще му позволи да пуска въдицата. Няма шарани тук колега и да има няма да ти позволим да ги хванеш. Опа, да ме извинят колегите, защото ако не се защити подобаващо мисля че ги обидих наричайки го колега. Колега може да е само на други измамници. А по-смешното е че и там трудно можеш да измамиш някого, но важното е да се опитва все пак, рано или късно винаги връзва предполагам... Глупави хора твърде много...

Та ако сега вземе 100 лева, по цените в битмит, трябва да е супер доволен, защото утре може и 5 лева да не може да вземе... А в други ден и битмит няма да го има... Та и по този повод го мернах преди малко. Та кажи си сега ти поредния измамник ли си или?

1. Гледам те в момента там си ги пуснал за $400.

2. https://www.bitmit.net/en/item/66607-cr ... -pre-order това ли ти е поредният опит за измама.

3. https://www.bitmit.net/en/item/71078-pr ... -pre-order или пък това.

Че не съм ги чувал и даже... Ти сериозно ли имаш от всичко?

И всичко това е просто защото адски много мразя некоректни търговци. Може да ям дървото както при @ekrem и да ги натовари в автобуса да гласуват против мен неговите хора. Може да е гъст с който и да е и да му се позволява безнаказано да ме храни и обижда както си иска, а може и да го набарам някой ден и да му напукам кофата заради това... Но по важното е че хората ще имат едно наум. А дори се напъна момчето и колкото и да му е неприятно, вече не смее да стъпи на криво при последващите си сделки, а това си е достатъчна награда за моите усилия. Та не знам ти колко хора си измамил или неуспешно си се опитал. Ама ми е адски неприятно да приготвя някакви пари, да ангажира и други хора с това и да ни загубиш времето, затова пиша този пост с надеждата че няма да губиш ничие друго време тук. Но ако не съм прав за теб и регистрацията ти тук има различна цел, ти си на ход...
ZAX
Spammer

Мнениеот dobo79 » 08 Ное 2013, 11:45

ZAX написа:Но много се отплеснах и аз за пореден път... Всъщност какво ме накара да пиша чак сега в тази тема: Колегата продаваше авалонче в битмит и го бяхме спазарили преди 2-3 месеца, но той се отказа. Всъщност след мен го пробваха и други хора, та се отказа няколко пъти. И понеже ми е паднал сега, искам да го попитам имал ли е някога авалон въобще или просто е ходил на риболов там. Съответно за тези отстъпки ако е бил достатъчно умен и търпелив едва ли е дал повече от 1 BTC. Та наистина ли вярва че точно в този форум някой ще му позволи да пуска въдицата. Няма шарани тук колега и да има няма да ти позволим да ги хванеш. Опа, да ме извинят колегите, защото ако не се защити подобаващо мисля че ги обидих наричайки го колега. Колега може да е само на други измамници. А по-смешното е че и там трудно можеш да измамиш някого, но важното е да се опитва все пак, рано или късно винаги връзва предполагам... Глупави хора твърде много...

Та ако сега вземе 100 лева, по цените в битмит, трябва да е супер доволен, защото утре може и 5 лева да не може да вземе... А в други ден и битмит няма да го има... Та и по този повод го мернах преди малко. Та кажи си сега ти поредния измамник ли си или?

1. Гледам те в момента там си ги пуснал за $400.

2. https://www.bitmit.net/en/item/66607-cr ... -pre-order това ли ти е поредният опит за измама.

3. https://www.bitmit.net/en/item/71078-pr ... -pre-order или пък това.

Че не съм ги чувал и даже... Ти сериозно ли имаш от всичко?

И всичко това е просто защото адски много мразя некоректни търговци. Може да ям дървото както при @ekrem и да ги натовари в автобуса да гласуват против мен неговите хора. Може да е гъст с който и да е и да му се позволява безнаказано да ме храни и обижда както си иска, а може и да го набарам някой ден и да му напукам кофата заради това... Но по важното е че хората ще имат едно наум. А дори се напъна момчето и колкото и да му е неприятно, вече не смее да стъпи на криво при последващите си сделки, а това си е достатъчна награда за моите усилия. Та не знам ти колко хора си измамил или неуспешно си се опитал. Ама ми е адски неприятно да приготвя някакви пари, да ангажира и други хора с това и да ни загубиш времето, затова пиша този пост с надеждата че няма да губиш ничие друго време тук. Но ако не съм прав за теб и регистрацията ти тук има различна цел, ти си на ход...

Браво.За първи път ще одобря мнението ти.Преди време и аз имах запитване за въпросния Авалон и отношението на новодошлия колега беше повече от недопустимо.Според мен и тук е тръгнал за лапнишарани,но дано никой не му се върже.Виждам че положителните му оценки са само от страна на продавачи,а обявите му са доста мъгливи,така че внимавайте!!!
Аватар
dobo79

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)