БАРТЕР:ЛАПТОП

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

БАРТЕР:ЛАПТОП

Мнениеот mitice » 06 Фев 2017, 16:59

Здр.не съм сигурен дали може да е тука мястото на обявата,но търся лаптоп който да е поне 2 ядрен с 2гб рам ддр2/3 и имам 775 части да заменя за него ако някой има интерес да пише :).
Частите се намират в гр.Разлог тел.0893423110
mitice

Re: БАРТЕР:ЛАПТОП

Мнениеот Spoon.Net » 07 Фев 2017, 01:40

мите признавам те ... факир си. историята на кратко е следната : изпроси малко рам, покрай него и някакво дъно, явно и процесор е имало, на практика си събрал стара бангия, сега искаш да го бартеросаш за стара ама мобилна машина, нея най вероятно ще я размениш за някой луд асик /все пак сме копачи/, него пък ще го моднеш и с радост ще го размениш за ехограф, след това пък бартера ще е за повреден ядрено магнитен резонанс който ще отремонтираш с помощта на чата, продаваш него и с парите купуваш малка ферма в китай, вземаш ни всички да ти работим за без пари защото вече ще си голям фермер и цял живот жънеш кОври и пиеш мохито по плажовете ....

п.п. някой да има излишна рам да ми подари ??!?
Аватар
Spoon.Net
GPU Mining Moderator

Мнениеот Hristo » 07 Фев 2017, 01:54

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gigabyte GA-990FXA-D3, OctalCore AMD FX-8350@4100 MHz, RadeonHD 7950 3GB GDDR5,
2x4GB GeIL DDR3@2666 MHz DUAL CHANNEL,ASUS XONAR DX PCI EXPRESS 7.1 AUDIO,
Storage: 1x60GB Corsair Force 3 SSD,1x500GB,1x1500GB,600W FortronPSU, 600W UPS
Аватар
Hristo

Мнениеот BAUAR » 07 Фев 2017, 07:58

OFFTOPIC: Хаахаххаха, е наистина ме развеселихте рано сутринта :)
Аватар
BAUAR

Мнениеот Chris__ » 07 Фев 2017, 11:08

Spoon.Net написа:мите признавам те ... факир си. историята на кратко е следната : изпроси малко рам, покрай него и някакво дъно, явно и процесор е имало, на практика си събрал стара бангия, сега искаш да го бартеросаш за стара ама мобилна машина, нея най вероятно ще я размениш за някой луд асик /все пак сме копачи/, него пък ще го моднеш и с радост ще го размениш за ехограф, след това пък бартера ще е за повреден ядрено магнитен резонанс който ще отремонтираш с помощта на чата, продаваш него и с парите купуваш малка ферма в китай, вземаш ни всички да ти работим за без пари защото вече ще си голям фермер и цял живот жънеш кОври и пиеш мохито по плажовете ....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chris__

Мнениеот johnkill » 07 Фев 2017, 11:25

Аз ... такова... имам едно изгоряло захранване от 240 W менте на китайски оригинал. Ако може и за мен нещо Ъ лек бартер...
.,.. И на 280-ка ще съм сравнително доволен.
johnkill

Мнениеот mitice » 07 Фев 2017, 13:45

Spoon.Net написа:мите признавам те ... факир си. историята на кратко е следната : изпроси малко рам, покрай него и някакво дъно, явно и процесор е имало, на практика си събрал стара бангия, сега искаш да го бартеросаш за стара ама мобилна машина, нея най вероятно ще я размениш за някой луд асик /все пак сме копачи/, него пък ще го моднеш и с радост ще го размениш за ехограф, след това пък бартера ще е за повреден ядрено магнитен резонанс който ще отремонтираш с помощта на чата, продаваш него и с парите купуваш малка ферма в китай, вземаш ни всички да ти работим за без пари защото вече ще си голям фермер и цял живот жънеш кОври и пиеш мохито по плажовете ....

п.п. някой да има излишна рам да ми подари ??!?

Хахаха опасен си :D дори тия части са други бях ги купил за едно пц... По рано пък и сделката си я бива кво :D

П.П ЗАБРАВИХ ДА КАЖА,че давам и 390Х АСУС СТРИКС с пукнат чип купувана ЧИСТО НОВА ползвана по малко от месец.
mitice

Мнениеот guBaHe » 08 Фев 2017, 15:12

mitice написа:П.П ЗАБРАВИХ ДА КАЖА,че давам и 390Х АСУС СТРИКС с пукнат чип купувана ЧИСТО НОВА ползвана по малко от месец.

Дай ми я на мен - свещ ще ти запаля за здраве и берекет, че да не е съвсем подарък...
http://freebtclist.com - faucet сайтове за сатошита с таймери за всеки сайт и други благинки.
Аватар
guBaHe

Мнениеот mitice » 08 Фев 2017, 17:47

а не бой се за ся немога я дам,че няколко човека проявиха интерес за лаптоп да сменим като всичко пък да видим :D
mitice

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)