Здравейте търся да закупя RX карти RX 470 , 480 до 350лв таван цена използвани с остатъчна гаранция или нови такива внос без гаранция . Намирам се в Разлог тел. за връзка 0893423110 Интересувам се да закупя 3 броя по дадената цена мога да платя и в БТЦ по текущ курс.
След година може и да ти продаде някой.. на тая цена. Извинявай, ама не се сдържах. Прекалено голям оптимист си.. в случай че обявата ти не е бъзик някакъв.
http://freebtclist.com - faucet сайтове за сатошита с таймери за всеки сайт и други благинки.
Едвали е базик.. Пък и не виждам защо .... Има за 400 нови в магазина защо не ползвани за 350? + тва имаше за 300.00лв RX 470 8GB внос без гаранция неотваряни ,но не ми се чака за тях за сега имаше и такива 470 msi 4gb за 325лв която зех нова неотваряна .Така,че.никога не казвах,че няма щот има повече отколкото си мислиш
И аз купувам на тези цени, след като @mitice си намери неговите една две бройки, купувам останалите... Че няма да има е ясно, ама добре е човек да е оптимист.
За момента имам запазени 3 броя за 350лв да видим следващата седмица какво ще стане... Незнам тука кой ве е излъгал,че тряя да сънуваш за да купиш рх на 350лв.. впрочем рх са 470 4гб девили