Купувам изработка на сайт

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Купувам изработка на сайт

Мнениеот BGanio » 28 Окт 2013, 11:42

Настана време да направиме сайтче за обменното бюро и търся някой който да го направи.
Пускам обява тука защото искам да е запознат с материята.
Трябва да е от София, трябва да е със здрави нерви, щото аз нищо не отбирам, ама мога да претендирам :). Трябва да има време и желание защото след това сайтче почваме по сериозен проект.

Пишете на лични или на [email protected]

Ето и некакво описание

Идеята за сега е следната
Отваряш сайта и гледаш некакви котировки
Чукаш на "купувам" въвеждаш си колко купуваш, адреса на които да ти пратят коините и избираш метод на плащане "офлайн" и ти излизат данни за превода които трябва да направиш, получаваш същото и на имейла
След като превода е получен, аз ръчно си превеждам коините по адреса и купувача си получава коините и имейл с благодарност че е бил наш клиент :)
Продажбата на обратно - въвеждаш си колко продаваш и метода по който искаш да си получиш парите - излиза ти моя адрес пускаш коините и аз ръчно правя превода след което пак получаваш имеил с хиляди благодарности :)

Трябва да е на HTTPS защото ако искаш може да си запомниш тия лични данни в регистрацията и следващия път да не въвеждаш всичко а само сумата

Естествено ще има и няколко странички с кво е тва биткойн, ресурси, обяви за хардуер и т.н.

Нямам си ни най малка представа колко би трябвало да струва такъв сайт, нито за колко време може да се направи, така че за момента просто ще събирам предложения
Последна промяна BGanio на 28 Окт 2013, 12:42, променена общо 2 пъти
Аватар
BGanio

Re: Купувам изработка на сайт

Мнениеот ekrem » 28 Окт 2013, 12:23

браво BGanio само така :clap:
Аватар
ekrem

Мнениеот Spoon.Net » 28 Окт 2013, 13:31

приветствам идеята. дано скоро видим сайта работещ ;) !!
Аватар
Spoon.Net
GPU Mining Moderator

Мнениеот Mr.Mighty » 28 Окт 2013, 15:32

Ние с двама колеги сме много навити да участваме, каква е следващата стъпка.

Имай предвид, че сме супер експерти в областта на уеб приложенията. За нас няма "ама това не можем да го направим", каквото поискаш, ще получиш РАБОТЕЩО, даже и от горе
<p>Read The Funniest Stories and Facts on the Internet. </p>
http://mydailymix.eu/
Аватар
Mr.Mighty

Мнениеот BGanio » 28 Окт 2013, 15:54

По принцип искам два- три дена да посъбера оферти, още повече че така ми се изясняват нещата какво може и какво не и после ще искам да се видя с някои от вас за да реша с кого искам да работя :)
Аватар
BGanio

Мнениеот Mr.Mighty » 28 Окт 2013, 16:11

Ще следим с интерес темата. Ако имаш някакви въпроси, ще се радвам да отговоря публично.

Трябва да е на HTTPS защото ако искаш може да си запомниш тия лични данни в регистрацията и следващия път да не въвеждаш всичко а само сумата

Има много по-добро решение на този проблем, а не HTTPS
Аватар
Mr.Mighty

Мнениеот BGanio » 28 Окт 2013, 16:36

Ми на всички сайтове дет ползвам и трябва да има някаква сигурност пише "глей там горе да пише https" и тъй като искам клиентите ми да са спокойни за личните си данни искам и на моя е там горе да пише https :)
Верно съм голем лаик :)
Аватар
BGanio

Мнениеот Mr.Mighty » 28 Окт 2013, 17:19

Колега, нека обесня по професионално!

Има хакери, който могат да "подслушат" какво си говори клиента и сървъра и да се възползват от тази информация за да получат не оторизиран достъп до приложението. За да не се случи, това което си говорят може да е "кодирано", така че тоя дето ще подслушва ще вижда криптирани стрингове. Този начин на комуникация се нарича HTTPS ( Hypertext Transfer Protocol Secure (HTTPS)

Това няма нищо общо с пазенето на данни от предишни сесии. Ако искаш сайта да "помни" от предишни сесий, има други инструменти - може да се ползват cookies, но най-добрият вариант е да се пази база данни на сървъра, в която се записа тази информация, който трябва да се помни.

Щом искаш да е HTTPS, ще е такъв, проблема е никакъв.

Ако имаш нещо -друго, което не ти е ясно, попитай :)
Аватар
Mr.Mighty

Мнениеот BGanio » 28 Окт 2013, 17:36

Е същото бре колега, само дет незнам ка да го кажа
Понеже повечето хора ползват една и съща парола за много сайтове не искам некой да може да прихване паролата когато некой си я въвежда в моя сайт. Също така си мислех че когато връзката е през хттпС и аз нема да мога да виждам паролата - тоест трета страна ще удостоверява че тва е верната парола - тоест хората спокоино могат да си ползват сигурните пароли без да се притесняват че бай ганьо ще им хакне акаунтите на други места където ползват същата парола ... ама вече така се оплетох че не съм сихурен и в тва
Аватар
BGanio

Мнениеот kopacha » 28 Окт 2013, 17:51

аз също бих участвал със конкурса борса за бай ганио :) как мога да се вклиуча всмисал парична оферта ? или да видиш сайт подобен който да стане твой ли как? Проблема е само, че съм от Варна, но до сега не съм имал проблеми с никой клиент за това
kopacha

Следваща

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)