Пускам обява тука защото искам да е запознат с материята.
Трябва да е от София, трябва да е със здрави нерви, щото аз нищо не отбирам, ама мога да претендирам

Пишете на лични или на [email protected]
Ето и некакво описание
Идеята за сега е следната
Отваряш сайта и гледаш некакви котировки
Чукаш на "купувам" въвеждаш си колко купуваш, адреса на които да ти пратят коините и избираш метод на плащане "офлайн" и ти излизат данни за превода които трябва да направиш, получаваш същото и на имейла
След като превода е получен, аз ръчно си превеждам коините по адреса и купувача си получава коините и имейл с благодарност че е бил наш клиент

Продажбата на обратно - въвеждаш си колко продаваш и метода по който искаш да си получиш парите - излиза ти моя адрес пускаш коините и аз ръчно правя превода след което пак получаваш имеил с хиляди благодарности

Трябва да е на HTTPS защото ако искаш може да си запомниш тия лични данни в регистрацията и следващия път да не въвеждаш всичко а само сумата
Естествено ще има и няколко странички с кво е тва биткойн, ресурси, обяви за хардуер и т.н.
Нямам си ни най малка представа колко би трябвало да струва такъв сайт, нито за колко време може да се направи, така че за момента просто ще събирам предложения