Модератор: Moderators
mitice написа:Имаше, въпроса, че е пак се опитваш да цакаш хората със скъпите си карти.
ZizoVoina написа:mitice написа:Имаше, въпроса, че е пак се опитваш да цакаш хората със скъпите си карти.
Имаше е много по-различно от ИМА, защото аз имам а кой цакам и кой не- не е твоя работа. Ти обичаш да спамиш, а аз да изкарвам пари. Дребни душички като теб са ми до болка познати. Аз нарушавам правилата на форумът с това изказване ,но не Аз започнах първи. Както знаеш спамене, коментар на постове и размишляване са не-добре дошли върху постовете на другите. Запази си мнението за себеси или ако желаеш можеш да хейтиш на лично. Благодаря за вниманието
mitice написа:ZizoVoina написа:mitice написа:Имаше, въпроса, че е пак се опитваш да цакаш хората със скъпите си карти.
Имаше е много по-различно от ИМА, защото аз имам а кой цакам и кой не- не е твоя работа. Ти обичаш да спамиш, а аз да изкарвам пари. Дребни душички като теб са ми до болка познати. Аз нарушавам правилата на форумът с това изказване ,но не Аз започнах първи. Както знаеш спамене, коментар на постове и размишляване са не-добре дошли върху постовете на другите. Запази си мнението за себеси или ако желаеш можеш да хейтиш на лично. Благодаря за вниманието
О зиза не съм тръгнал да заплашвам /хейтя на лично просто изразих едно мое мнение относно теб от тук на там ти си прави каквото знаеш ......
Назад към Обяви (Купувам/Продавам)