Lenovo Thinkpad T430 (модификация 2349-SSH)
Дисплей: 14" (35.56cm) 1600x900 матов дисплей
Процесор: Intel Core i5-3320M (2.60 - 3.30 GHz, 3 MB cache) 2 физически, 4 логически ядра.
Памет: 8 GB PC3-12800 1600Mhz (2x4GB - dual channel)
Твърд диск: SSD 240 GB Samsung - SATA3 6GB
Видео карта: Intel HD Graphics 4000
Оптично устройство: DVD-RW
Безжичен LAN: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4Ghz и 5GHz)
LAN: 10/100/1000 Mbps
Вградени тонколонки с високо качество
Уеб-камера с микрофон
2 x USB 2.0
2 x USB 3.0
1 x Display port
Аудио изход за слушалки
Комбо порт за слушалки и микрофон
VGA порт за външен монитор
Ricoh Multi Card Reader
3G Modem
DisplayPort
RJ-45 (вход за LAN кабел)
FireWire (IEEE 1394) порт
Батерия - 6 клетъчна, оригинална, издържа между 2.5 и 4 часа в зависимост от натоварването. Зарядното също е оригиналното на лаптопа.
Windows 7 Pro License стикер
Статус:
По горния капак има надрасквания - не си личат на снимката. Виждат се срещу светлина.
От "вътрешната страна" всичко е ОК, там мога да дам статус А-. Екрана е без мъртви/полумъртви/болни пиксели, бели, черни, сиви и каквито още се сетите петна, "нощното" осветление работи, клавиатурата (UK подредба) е с нормални следи от ползване, без изтрити символи, тъчпада е без липсващи "точки".
SSD-то е в перфектно състояние, без SMART грешки и предупреждения.
Стикерчето Core-i5 липсва - започна да се разлепя и го махнах, че ми лепнеше и там пластмасата стои леко по-светла. Имам такъв стикер и мога да изпратя да си залепите на същото място, в случай, че купите лаптопа.
Гаранцията на лаптопа изтече през м. Януари 2016г.
Цената се обсъжда в случай, че ми намерите аналогична конфигурация на по-ниска цена, която можете да огледате и тествате преди да заплатите. Мисля, че за тези пари си е доста добра офертата.
Цена: 599 лв.
Лаптоп HP ProBook 6470b
Дисплей: 14" (35.56cm) 1366x768 матов дисплей
Процесор: Intel Core i5-3210M (2.50 - 3.10 GHz, 3 MB cache) 2 физически, 4 логически ядра.
Памет: 4 GB PC3-12800 1600Mhz
Твърд диск: 500 GB без лоши сектори
Видео карта: Intel HD Graphics 4000
Оптично устройство: DVD-RW
Безжичен LAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n
LAN: 10/100/1000 Mbps
Уеб-камера с микрофон
1 x USB 2.0
2 x USB 3.0 (USB 3.1)
1 x Display port
Аудио изход за слушалки
Комбо порт за слушалки и микрофон
VGA порт за външен монитор
Multi Card Reader
DisplayPort
VGA Output
RJ-45 (вход за LAN кабел)
FireWire (IEEE 1394) порт
Батерия 55 Wh - 6 клетъчна, оригинална, издържа 1.5 - 3 часа в зависимост от натоварването. Саморазреждане от порядъка на 2-5% на 24 часа. Зарядното също е оригиналното на лаптопа.
Windows 7 Pro License стикер
Статус:
Нормални следи от ползване, може би А- като статус на капака и А на вътрешната част.
Внимание !!! - Забележки по матрицата - няколко петна и мъртви пиксели. Опитал съм се да ги покажа на снимките - повечето трудно се забелязват.
За справка - нова матрица за дисплея струва между 60 и 80 лв, смяната става за под 10 минути - ако някой има желание да изпрати капаро и да чака 3 седмици за поръчка - насреща съм.
Цена: 290 лв.
(Още снимки на този лаптоп във следващия пост - не мога да прикача повече тук.)
Важи за двата лаптопа:
В момента е инсталиран лицензиран (без хакове, кракове, активатори) Windows 10 Pro по програмата за безплатен ъпгрейд на Microsoft. При преинсталация на същата версия на Windows се активира до 1-2 мин. след като се включи в Internet. По заявка на купувача могат да бъдат качени стандартните програми - браузъри, Скайп, торент клиент, кодеци за видео.
Снимките са реални. На снимките се вижда серийния номер и може да се провери статуса на гаранцията, конфигурацията, както и че получавате същия лаптоп, който е сниман.
Изпращам с Еконт с 20% намаление от цената на куриерската услуга, наложен платеж, опция за преглед и тест.
Лаптопите се намират в гр. Балчик. За повече инфо - ЛС тук или 0897 94пет0пет0