Лаптоп Lenovo Thinkpad T420 (модификация 4236-PA8)
Дисплей: 14" (35.56cm) 1600x900 матов дисплей
Процесор: Intel Core i5-2520M (2.50 - 3.20 GHz, 3 MB cache) 2 физически, 4 логически ядра.
Памет: 8 GB DDR3-10600 1333Mhz (2x4GB - dual channel)
Твърд диск: 320 GB SATA 7200 rpm
Видео карта: Intel HD Graphics 3000
Оптично устройство: DVD-RW
Безжичен LAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n
LAN: 10/100/1000 Mbps
Вградени тонколонки
Уеб-камера с микрофон
4 x USB 2.0
1x eSATA/USB combo
Аудио изход за слушалки
Комбо порт за слушалки и микрофон
VGA порт за външен монитор
Ricoh Multi Card Reader
3G Modem
DisplayPort
RJ-45 (вход за LAN кабел)
RJ-11 (порт за модем)
FireWire (IEEE 1394) порт
Батерия - 6 клетъчна, оригинална, издържа между 2 и 3 часа в зависимост от натоварването. Зарядното също е оригиналното на лаптопа.
Windows 7 Pro License стикер
Статус: Клас: А-
В момента е инсталиран лицензиран (без хакове, кракове, активатори) Windows 10 Pro по програмата за безплатен ъпгрейд на Microsoft. По заявка на купувача могат да бъдат качени стандартните програми - браузъри, Скайп, торент клиент, кодеци за видео.
Гаранцията на лаптопа изтече през м. Юли 2015г. Без забележки по матрицата. Сложил съм статус А- защото все пак е ползван, има леки следи от употреба, и следи от лепенките на Интел и Уиндоус - махнах ги, защото почнаха да се разлепят и да ме дразнят. Сега стои леко по-светла пластмасата, където са били. Нищо не пречи да се сложат нови на техните места, Интел мога да ви осигуря. Има и лека следа от лепенка на капака - може да се сложи нова на нейно място.
Цена: 450 лв.
Лаптопа се намира в гр. Балчик. Пътува с Еконт до където пожелаете, за сметка на купувача, наложен платеж, преглед и тест. Доставката с намалението от 20% е под 10 лв. до офис на Еконт. Може и лично предаване, ако сте наблизо.
Цената е достатъчно ниска - намерих почти аналогична конфигурация, но с 4ГБ памет и по-нисък лиценз на Windows за 550 лв. Така че, мисля, варианта за пазарлъци отпада. Все пак, ако намерите такава конфигурация за по-малко пари(има, но всички са със забележки по матрицата или счупени пластмаси), която можете да разгледате и пробвате преди да платите - пишете, ще коментираме. Снимките са реални - получавате това, което виждате.
За връзка: 0897 94пет0пет0 - Дидо или ЛС тук.