Продавам 4-5-6 BTC, цена Bitstamp -2%

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Продавам 4-5-6 BTC, цена Bitstamp -2%

Мнениеот TradeBTC » 04 Ное 2015, 19:56

Искам малко да диверсифицирам та смятам да продам част от койните си. От доста време съм във форума, имам няколко сделки(всички безпроблемни). Държа размяната да стане на живо! Живея в Лондон, но сделката може да стане в Пловдив, Пазарджик или Лондон, разбира се. Естествено за Бългасрия няма как да присъствам физически, но ще ипратя доверен човек! Минимално количество 1 BTC!
Ако имате някакви въпроси...
TradeBTC

Re: Продавам 4-5-6 BTC, цена Bitstamp -2%

Мнениеот TradeBTC » 05 Ное 2015, 23:34

Някой ще ме светне ли, какво става всъщност, тъй като скоро не бях влизал в сайта и може да са се променили нещата.
Прави ми впечатление, че в раздела се купува/продава какво ли не, но не е койни! Има ли някаква причина за това? Преди редовно имаше теми, било то, че някой търси или продава BTC.

От там се чудя, защо нямам никакъв интерес към офертата ми? Дали заради скока в цената, в последно време или евентуално ако отговора на първият ми въпрос е положителен, явно от там е проблема. Ще съм, благодарен ако някой намери време и драсне 2 реда. Спокойно можете да спамите в тази тема, стига изрично да не е упоменато в правилата на форума, че не може!
TradeBTC

Re: Продавам 4-5-6 BTC, цена Bitstamp -2%

Мнениеот TradeBTC » 06 Ное 2015, 00:17

Благодаря за отговора и линка!
TradeBTC

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)