Отдава под наем помещение за копаене

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Отдава под наем помещение за копаене

Мнениеот Flex » 24 Окт 2015, 16:33

Омбрета, не съм сигурен, че темата е баш за тука, но оказа се, че има помещение с... да го кажем ниска цена на ток и климатици, което може да се вкара в употреба. Мисля си за 2 варианта:
- хостване на копачки срещу един вид наем базирано на тока, който консумират, като цената примерно около или под себестойност на ток (взета по "нормалните" му цени), като хората си осигуряват помещение и охлаждане
- да закупя няколко мравки например и да ги сложа там да мислят

Влече ме първата идея, защото е с нулева инвестиция практически. Има ли хора навити за такова нещо? Аз моите копачки ги спрях и поразпродадох поради това, че ми заемаха място, шумяха ми, и като извадиш тока не беше кой-знае колко, а това решение премахва тея недостатъци.

Темата е един вид проучване на пазара и има ли желаещи за да се подкара по-нататък, та затова 2гоод, ако смяташ, че не е за тука хвърлия я на някое по-подходящо местенце :)

Райнон: София, около център
Мощност: 100 киловата
Интернет: за момента няма прекаран, но може да се пусне едно ланче, та няма да е проблем
Последна промяна Flex на 24 Окт 2015, 19:22, променена общо 2 пъти
Flex

Re: Отдава под наем помещение за копаене

Мнениеот ZizoVoina » 24 Окт 2015, 16:38

Здравей колега! Кажи с каква мощност може да се разполагаме /горе долу коклко киловата/ Има ли стабилен интернет или трябва да разчитаме на флашки и в кой регион се намира на 20км от софия на 5 мин от ямбОл и т.н.
ZizoVoina

Мнениеот greo » 24 Окт 2015, 17:18

якото е да сложиш ПОНЕ слънчеви панели, батерии, вятърна турбина и т.н.
тогава ше е интересно и бих се включил със 100-200 хилки :think:
Аватар
greo

Мнениеот Flex » 24 Окт 2015, 19:23

Мда, малко пропуснах тея подробност, ъпдейтнах основния пост след като поразучих нещата :)
Flex

Мнениеот deyan_rashkov » 25 Окт 2015, 10:13

Има ли сот? Помещението самостоятелно ли е или е част от друг обект?
deyan_rashkov

Мнениеот marcoin » 25 Окт 2015, 10:52

Най важното е колко е тока, ако е колкото на всякъде не е особено добра оферта. Ако е под това което може да си вземеш официално е друга работа.
marcoin

Мнениеот kmetax » 26 Окт 2015, 23:05

Не искам да спамя, но не се сдържах. Стига сте писали такива неща. Ясно е че много колеги са открили 'алтернативи' Ще кажа само едно: до няколко години чез ще преследват само копачи, а не кафета и хотели. Това че не са светнати все още достатъчно е предимство, но то е временно. Моля колега купувай каквото ще купуваш и действай без да афишираш какво имаш. Към това призовавам всички колеги. Преди 20г. Носех в мен по 200гр. Трева и продавах на морето на приятели, пушехме си на плажа и куките хабер си нямаха какво става. Мина време всичи се усетиха. В момента е безумие да правиш нещо такова.Може би звуча крайно и не съм прав...дано.
Ако ме удари селянин важи ли ми гражданската отговорност?
Аватар
kmetax

Мнениеот Flex » 27 Окт 2015, 19:53

Всъщност цялата история беше доста легална, т.е. си е нормално производство там и то от години. Сори, че не писах известно време, но исках да изясня какво става първо. Положението е следното - номера отпадна, защото е предподписан нов договор и производството си продължава. Знам инак за "другите" начини за безплатен ток ама те са "на дребно" :)
Така де, темата е за ключ :/
Flex

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)