По принцип обявата е за София, тъй като предпочитам да платя кеш (за толкова малка сума таксите са неоправдано големи през банки и т.н.) и все пак ако много държите мисля че с еконт беше най евтино да се пращат малки суми, но при това положение ще мога да пратя парите най-рано утре сутрин, а коините ми трябват веднага. Т.е. ако не намеря тази нощ някой да продава, утре сутрин ще си свърша работа директно през банката и обявата вече няма да е валидна.
Курсът не ме интересува, защото ми трябват коини на стойност около 9 лева, айде закръгляме го на 10 за по-удобно, което към момента на писането на поста са 0,01846 BTC там където съм свикнал да гледам, но стига да е в границите на разумното приемам всякакъв адекватен курс. Съответно ако се качи курсът количеството коини пада, ако падне се качва, но за ориентир съм закръглил на 0.02 а и да има аванс при някаква по-голяма промяна докато се изчакват транзакциите, което разбира се си е за моя сметка...
Или на кратко, не ми се чака до сутринта, докато отворят банките, а и не ми се излиза че нещо и мен ме покоси някакъв много брутален ГМО грип... А утре просто ще пратя някой да ви донесе паричките където ви е удобно.