КУПУВАМ хашрейт от видеокарти AMD!

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

КУПУВАМ хашрейт от видеокарти AMD!

Мнениеот djzmei » 17 Фев 2015, 13:11

Търся да закупя хашрейт (наема) дългосрочно голям брой AMD видеокарти.

Бройката трябва да е поне 40 видеокарти, като предпочитам да са с Tahiti ядра. Ще копаят добре познат алгоритъм (не е X алгоритъм), като разходът на ел.енергия е среден спрямо всички алгоритми от последната година. Плащането е в крипто валута по ваш избор и при желание от ваша страна може да използваме escrow тук или в някой друг известен форум. Плащане в друга валута, а не в BTC е по курс в момента на плащането т.е. ако трябва да ви платя 1 BTC в DRK го смятам по курс продава на някоя голяма борса, за да имам възможност да закупя тази валута.

Плащам предварително за определен период, за който се разберем. Цената е по-висока от средната дългосрочна цена за наем на хашрейт и е по споразумение. Заради правилата ще дам примерна цена - наем на 1 видеокарта AMD 280x за един ден 0.0014 BTC, за 30 дни 0.045 BTC. Минимален срок за наема е 2 седмици.

Търся сериозни хора, които няма да се откажат на третия ден, а като се разберем за някаквъв период да си държат на думата. Хашрейтът ще се следи с графика за да няма спорове.

Аз предоставям миньор и настройки след като се разберем.

Ако има желаещи да ми пишат на лично с какъв хардуер разполагат (брой видеокарти, операционна система, системна памет и дънна платка) и евентуална цена за дългосрочен наем.
djzmei

Re: КУПУВАМ хашрейт от видеокарти AMD!

Мнениеот kokoboko » 17 Фев 2015, 14:05

ИМАМ 33 компа с по 2бр 5870 готови за работа
0888780700 или 0896780700
kokoboko

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)