За съжаление се налага да се разделя с част от btc инвестицията си, доста неприятно за мен на такава цена.
Условията са следните:
- Цена по preev http://preev.com/btc/bgn (Алтернативно курс по coindesk.com + бнб от долар към лев.), минимален размер на еднократна сделка - 1 BTC.
- Ако сме търгували преди и вземете всички биткойни наведнъж ще направя 20лв отстъпка общо за сделката.
- Кеш само в София. Окей съм и за банков превод или Epay/EasyPay. PayPal само ако сме търгували вече и/или имате добра репутация.
- За сделки в кеш има ограничение до 3 BTC, като ако вече сме търгували - може да вземете всичките 5 BTC, които продавам.
От мен ще получите максимално коректно отношение както можете да се уверите от всички, с които съм търгувал и са писали в списъка с честни търговци.
Референции:
viewtopic.php?f=15&t=2361
viewtopic.php?f=15&t=2626
и тн..
Моля свържете се с мен на Л.С. и ми оставете телефон да ви се обадя и удобно време за контакт.
Своя не го оставям тук, просто постоянно съм в срещи през деня и не винаги мога да отговоря. Мога да го оставя на Л.С. ако се разберем за точно време на Л.С.