Сглоби ми едно и на мене - требва ми за мравки - значи ми требват само 12 х 6 PCI-e ама с качествени клеми че една мравка като я изпържиш дърпа 400 Вата - значи за мене е ако имаш некое малко по мощно, ама и 1200 става - нема да ги пържа до край
ОК Другата седмица за сряда за Бай Ганьо една бройка с 3x2 6pin. но препоръчвам да не се пържат на макс.Когато стане готова ще ти пиша.Тази която имам не е със цк. ключе, а с реле и се запалва от друго захранване чрез молекс понеже съм го ползвал на GPU miner така, че ако някой иска в този вид може да го пусна веднага.
Ако ме удари селянин важи ли ми гражданската отговорност?
Любопитно ми е, откъде се снабдяваш с кабелите ? Продаваш ли отделно само кабели с pci букси. Убивам се всеки път като модвам да търся преходници и все намирам с 6pin-a, при които единия е празен
Не ме бърка запалвнето - надявам се по скоро на захранването че тук нещо се побъркаха с тоя ПейКоин и требвше да спра неколко карти - айде давай го - ако си от Сф ще сеи го взема лично (или па ще ми го донесеш - срещу почерпка )
6 бр. Всички продадени.Очакван внос след 2-3 седмици.Ако някой все пак иска към Януари бройка да заяви сега на лично съобщение.Приемам бартери и срещу Antminer S1
Ако ме удари селянин важи ли ми гражданската отговорност?