Продавам следното:
1. Zeus Miner Thunder X3 - refurbrished модел от промоцията за GEN3 чиповете. Единия му блейд е поумрял, с останалите копа стабилно на 21 МХ/с с около 5% хардуерни грешки. Вентилаторите са заменени с 3 броя Coolink Swif2 120P при което нивото на шум е доста разумно, консумацията е около 700-720 Вт на контакта с Gold захранване. Бройката ми е с мъжки захранващи конектори, така че работи само с ограничен брой модели модулни захранвания, така че се продава направо с подходящо захранване, Seasonic X750 KM3. Захранването е пълен комплект, като има един прегорял конектор за хардове. Не съм сигурен как стои момента с гаранцията, тъй като е гаранционна замяна от друго такова купувано през 2011 мисля, но нещо не мога да му намера гаранционната. Да се брои за без гаранция.
Цена: 500 лв за комплекта.
2. Silverfish 28 MH/с - китайски 28 МХ/с модел, който е с много по-добра ефективност, харчи "само" 430 вт с златно захранване. В момента се охлажда с няколко 140 мм перки накичени по блейда, при което е практически безшумно, при желание мога да го дам и с оригиналата Delta перка, но тя вие адски. Закача се директно към локалната мрежа. Стандартни PCIE конектори, така че може да се ползва с произволно захранване.
Цена: 500 лв + 50 лв за 4х140 Prolimatec перки при желание.
3. Saphhire Radeon HD 7970 Dual-X. Прясна гаранционна замяна, пускана само да се види, че всичко е наред и тествана набързо за клок (слаба работа 1120/1600 МХц някъде). Остатъчна гаранция около 5 месеца към небесните. Пълна окомплектовка.Цена: 210 лв, без коментар.
4. Saphhire Radeon HD 7970 Dual-X. Прясна гаранционна замяна, тествана набързо за клок, очертава се като доста добър клокър - 1200 МХц ядро не са проблем дори със стандартното охлаждане при 1,3 В. Остатъчна гаранция около 5 месеца, но там положението е малко сложно, тъй като е купувана от чужбина през българска фирма. Няма окомплектовка.
Цена: 210 лв, без коментар.
5. Sapphire Radeon HD 7870 - картата е ползвана само за гейминг, изтекла гаранция. От ранните модели е с охлаждане подобно на това на 7950 Dual-X и има контрол над напрежението. Клоква се страхотно по чип - 1250 МХц @ 1,3 В в Unigine Heaven и Tomb Rider, паметта е стига 1450 МХц. Няма окомплектовка.
Цена: 170160150135 лв.
6. AMD Radeon HD 6450 512 MB GDDR5 - референтна карта от серията, която е сред малкото с GDDR5 памет, а не с DDR3. Ползвана е рядко, няма гаранция, няма окомплектовка, с половин височина, но нямам планка за половин размер. еднослотова. DVI, DSUB и Display Port изходи, така че ако ви трябва HDMI ще ви трябва конвертор. Имам един пасивен, при желание мога да го добавя.
Цена: 35 лв + 10 лв за DP-HDMI конвертора.
7. Нетбук Acer Aspire One D270 - изтекла гаранция, без окомплектовка, освен зарядното. Ползван е от сестра ми, така че е "доразкрасен", иначе състоянието му е доста добро. Стандартната конфигурация - Atom N2600, 2 GB RAM, 320 GB HDD, 1024x600.
Цена: 230210180 150 лв.
Цените подлежат на коментар, освен изрично отбелязаните. Нещата се намират в София и предпочитам да се продадат тук, но може и Еконт в краен случай (само нещата със собствена кутия).
8. АМ3 комплект - Phenom X4 810 C2, Asus M4A78T-E (790GX), 2x2 GB SuperTalent DDR3-1333, Akasa Nero охлаждане. Всички неща са без гаранция. Процесора ако не се лъжа се отключваше до пълни 6 МБ Л3 кеш, което така или иначе не е особено важно. За клок май не е пробван. Дъното идва само със задна планка и без кутия и други. Паметта ако не се лъжа можеше да ходи и на DDR3-1600. Засега предпочитам да се продаде в комплект, но все пак ще дам и цени поотделно. Охладителя има само закрепване за АМД системи. Остана Акаса Неро само със щипка за АМД цокли.
Цена:180 лв за комплекта, цени поотделно 80 лв за процесвора, 50 лв за дъното, 40 лв за паметта,25 лв за охладителя.
9. Sapphire Radeon HD 2600 XT 256 MB DDR4 - картата си е древничка, но изглежда работи прилично. Охлаждането е заменено с Evercool Turbo 2. Без окомплектовка
Цена: 2520 15 лв.
10. Комплект Asus P5KPL + Pentium E4500+бокс. Без гаранция, без окомплектовка, освен задна планка на дъното, не е ясно колко и дали се клокват.
Цена: 60 лв за комплекта.
11. Видеокарта Sapphire Radeon HD 6950 2GB Dirt 3 - без гаранция, с частична окомплектовка, в много добро състояние, не е копала. Не съм я пробвал на клок, но не се октлючва.
Цена: 130120 лв
12. Захранване Fortron SAGA+ 450W. Без гаранция, ползвано 4-5 години на не много мощен компютър.
Цена: 30 15 лв.
13. Мобилен диск Hitachi Z7K500, 500 ГБ. Няма гаранция, свален е от умрял лаптоп.
Цена: 50 лв.
За контакти - ЛС.