Продавам разни работи

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Продавам разни работи

Мнениеот hds5892 » 10 Ное 2014, 21:00

Здравейте,

Започнах да си разчиствам шкафа, в който си държа техниките, та намерих няколко ненужни работи.

1. "Компютър" - без хард диск и cd устройство.

Компютъра е доста старичък и не мога да го подкарам. Смених процесор, смених дъно, но не вади картина. Тоест кусура му е само картината, другото му е вред. Към него давам стария процесор (има няколко изкривени пина (на снимката се вижда)), както и старото дъно.

Рам - ddr2 1х1gb, има място за още 3 плочки
Процесор - AMD Athlon 64
Дъно - Epox Ep-agf6110-m socket Am2
Захранване - 400W

Снимки - ТУК

2. Кабеляци

6pin -> 4pin

Не знам защо е 'двуглав', но ако пуснете ток само по едната 'глава' пак работи.

Снимки - ТУК

Extender

Ползван е малко, понеже другата карта изгоря. :)

Снимка - ТУК

3. add2psu модул

Предполагам всеки от форума знае за какво се използва, но все пак ако някой не знае ще постна цитат. Също малко използван, понеже втората карта изгоря.

Това е модул който подкарва второ захранване като се включи първото. Абсолютно Plug&Play както викат хамериканците... сиреч бучиш и тръгва. На буската на молекса се вкарва захранване от главното захранване, а на 20 пиновата се включва буксата на второто захранване. Абсолютно работещо както това >> http://www.add2psu.com/store/
Да се има в предвид, че модула само стартира второ захранване... Препоръчително е да се осигури натоварване на 5те волта на второто захранване, за посигурно и на 3,3-те волта. Както и обеденяване на масите на двете захранвания може посредством кабел захванат с болтове за корпусите им.

Снимка - ТУК

4. Crypto - тв тунер

Чрез тази 'джаджа' можете да гледате телевизия на компютъра си. Единственото нещо, което ви трябва е антена.

Снимки - ТУК

Ами, това е за сега. Няма определени цени, ще се пазарим.
От Стара Загора съм, ако имате питания - на ЛС.
peace :v
hds5892

Re: Продавам разни работи

Мнениеот zigzag » 11 Ное 2014, 13:28

Защо продаваш ТВ тунер който няма да хване нищо?
За България тунера трябва да е цифров с поддръжка на MPEG 4 а твоя е антика за боклука.
http://www.e-shop.gr/crypto-pc-tv-radio ... PER.603514
zigzag

Мнениеот peshan » 11 Ное 2014, 16:40

Тв тунерите все още вършат работа - например може да се гледа аналогова кабелна на компа... или пък както съм направил аз - от сателитен приемник съм пуснал сигнал по ниска честота ( на чинч входа на тунера) и си гледам на монитора по цял ден... или може да се използва като "capture" и да се прехвърлят стари видеозаписи в DVD формат. Иначе - да - за ефир на става !
SHA256 - 9 еруптера + 5 Lancelot-a + Antminer S1 , Scrypt - 6 x ZEUS blizzard 8.4 MH
Аватар
peshan

Мнениеот hds5892 » 16 Ное 2014, 15:06

Все още могат да работят тв тунерите :). Колегата над мен е написал неговия начин.
hds5892

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)