Бъркаш причинно-следствената връзка. Ранг спамер @2GOOD ми сложи къде под натиск от боклуци чието име вече не се помни тук... къде от завист, защото въпреки че ми е изтрил поне още толкова постове колкото имам, пак не може да ме настигне, даже месеци след като вече почти не влизам във форума... А аз никога не съм имал товаза цел, просто така си пиша, но това със сигурност не е спам (за справка виж значението на думата спам) и аз сега набеден или не от немай къде се налага да си заслужа титлата
Финтирахме го да махне жълтия цвят, че не ме кефи, сега се боря за зелен
Обеща ми да махне този ранг ако понамаля постовете и не се заяждам с малоумниците поне месец, аз изпълних моята част от сделката и си кротувах дори няколко месеца, но след това се отметна и каза като една моя учителка (каза ми че имам 2 дни да науча целият учебник за 6, аз не спах 2 дни и научиш целия учебник и след това каза "ама аз не вярвах че някой (дори ти) е способен да направи това... съжалявам, не мога да ти пиша 6 за годината, защото оценката е текуща...")
Та има едни хора които ме дразнят повече от лъжците и това са хората които лъжат подценявайки те мислейки си че в крайна сметка няма как да сгрешат и дори си вярват че не лъжат, а после когато сгрешат се оказва че те не са излъгали, просто "оценката е текуща" и въпреки че по принцип винаги си държат на думата и сега с в патова ситуация все пак "текущата оценка" е над техните принципи...
Но да се върнем на темата. След като я разчистиха мислех да си трая, но понеже пак нарушаваш правилото "не споменавай името божие без причина", че и богохулстваш даже...
Офертата ми вече е 45 лева и при всяка обида или нападка по мой адрес, цената ще пада с по още 5 лева
Да, просто не помня точно какъв е бил капацитета на картата, която имам и също така нямаше как да проверя и все още не мога да я извадя (т.е. няма да си спра нещата заради теб) за да видя със сигурност какво пише на нея, но както колегата е казал, това какво пише може и да не отговаря на истината. Затова съм казал това в което съм сигурен, а именно че има поне 12GB (понеже повече от това не съм я пълнил) и това твърдение е напълно вярно, винаги е било такова и винаги ще бъде такова. Което не пречи да се хващаш като удавник за сламка де... Само дето можеш да си отваряш устата по въпроса само ако беше по-малко от 12, а като е повече, не виждам какъв ти е проблемът и как това променя факта че аз съм си купил карта 16GB за 5 лева, а ти 4GB за 15 лева... Т.е. имаме разлика от 4х3=12 и искаш от нас да покриваме тази разлика? Е съжалявам но никой не е длъжен да плаща за твоята глупост.
Това което продаваш ти в тази обява не струва повече от 60 лева пълен комплект (бях ти дал линкове, които си помолил да изтрият, а аз ужасно много мразя така някой да се подиграва с трудът ми). Затова получаваш още една глоба и цената от началото на постът ми свалена от 50 на 45, всъщност вече е 40 лева. И съм 99% сигурен че след следващият ти пост ще стане 35 лева