Продавам дъно Asrock

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Продавам дъно Asrock

Мнениеот Mr.Mighty » 01 Авг 2014, 14:16

Продавам дъно Asrock H6, с процесор целерон, и 4гб рам.

Пращам до цялата страна. Имам дъното в наличност, работило е 10-11 месеца. Няма гаранция останала и има две счупени пинчета но си работи.

Цена 1 БТЦ
<p>Read The Funniest Stories and Facts on the Internet. </p>
http://mydailymix.eu/
Аватар
Mr.Mighty

Re: Продавам дъно Asrock

Мнениеот vmuser » 01 Авг 2014, 14:28

На мен 1 биткойн ми се вижда много, като гледам цените в продавалника. Мога да ти предложа 0.8 БТЦ по курса след 1 седмица.
Аватар
vmuser

Мнениеот Mr.Mighty » 01 Авг 2014, 14:30

цената не подлежи на коментар.

приемам само майти койн или БТЦ
Аватар
Mr.Mighty

Мнениеот 2GOOD » 01 Авг 2014, 14:37

Изображение
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот renter84 » 02 Авг 2014, 12:55

кви са тия цени ква е тая мъка на тоя свят? аз 0.1 бтк няма да дам за това ти цял 1 бтк искаш. Че и със счупени пинове..... За справка - за селерон процесор и 20 счупени пина да има пак ще тръгне. Ама опитай малко по-висок клас процесор да сложиш - ще удариш да камък.
renter84

Мнениеот 2GOOD » 02 Авг 2014, 12:58

Колега майти просто се "подиграва" с мен и форума.
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот Mr.Mighty » 02 Авг 2014, 17:23

Не се подигравам с никого. Спазвам правилата на форума и уважавам мнението на Модераторът. ( с главно М)

Нали апелирахте за свободни пазара, без регулации. Всеки да може да си продава каквото желае на каквато цена иска. Ето имате ги.

Не очаквам да бъда разбран, исках да предизвикам дискуция. Вместо това съм грозно напсуван от некви рандом пипъл. Хора дето умственият им капацитет не е достатъчен за да разберат, за какво аджеба се боря. Еми заради вас се боря, драги ми приятели копачи. Защото утре като си купите "дъно за 1 биткойн" ще кажете, абе що никой не ме спря да направя тази тъпа сделка. А такива сделка в форума има доста.

Не съм много по писането и сигурно това ми е най-дългият пост. (и най-неграмотният също)
най-вероятно и последният. Аз не искам да сам част от този пазар, в който прекупвачи предлагат стоката си много по-скъпо, само за да избият собствените си грешки. За бога братя - не купувайте ;) (особено от мен)
Аватар
Mr.Mighty

Мнениеот 2GOOD » 02 Авг 2014, 17:30

Казах ти го в чата, ще ти го кажа и тук: Ако имаш някакво конкретно предложение изкажи го в специална тема в раздела на форума.

Но моето мнение, е че няма как ние да сме ругулаторен орган и да определяме на каква цена ще се продава дадена стока. Ние можем само да определим рамки за самата обява, какво се продава от къде и т.н.
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот dedmaroz » 02 Авг 2014, 18:07

-
Последна промяна dedmaroz на 07 Юли 2017, 01:14, променена общо 1 път
dedmaroz

Мнениеот zigzag » 03 Авг 2014, 00:57

Ако някой не е разбрал, това е ирония. :D Една голяма част от предложенията за продажба в България са със силно завишени цени. В продавалник е пълно с такива обяви. Често цената е над магазинската. Всеки търси балами. Тъпо и смешно е, но това е положението. Всеки има право да иска цена каквато намери за добре. Ако някой балък се набута, значи си го заслужава.

Единственото, което се сещам е да се правят коментари от другите във форума.
Например:

"Продавам супер бърз компютър с процесор 486. Не е ползван. Пускал съм го един път да видя как вървят игрите. Цена 1050 лева"

И после заитересованите могат да поискат коментар.
"Моля за коментар(на цената, на възможностите), не съм много наясно (компетентен)"

И някой ще напише.
"Тва е комп от преди 20 години. Не става за абсолютно нищо. Цената му е на стойността на металите в него. За вторични е."

По този начин ще се пресече тази практика. Но не трябва да има хейтване, хранене и т.н. Коментарите трябва да са обективни и основателни. Без караници спам и лукуми. В стегнат формат реплика, дуплика и до там. Ако някой злоупотребява трябва да му се отнеме правото да коментира. Тогава пък ще се засегне свободата на словото. Ми, освен некомпетентните и лоши коментари да се ре-коментират и те, но от избрани хора само. Такива които ще отсъждат честно, имат правилна оценка и точна информация.
zigzag

Следваща

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)