Продава се Bitcoins.bg

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Продава се Bitcoins.bg

Мнениеот tel » 10 Юли 2014, 15:16

Здравейте,

Продава се следното домейн име:
http://www.bitcoins.bg. (http://whois.domaintools.com/bitcoins.bg)

Продава се само в биткойни, като цената не e фиксирана и е по договаряне. (За правилата, цена 1 btc)

Ако някой има желание, може да го обсъдим на лично съобщение.

За цялата страна, но може да се видим лично в София.

Благодаря и лек ден.
Ако съм помогнал с нещо:
Изображение 1Lo29gCsoqs6QNN1w3jenR69v1ST1ao6WH
Аватар
tel

Re: Продава се Bitcoins.bg

Мнениеот farmdve » 11 Юли 2014, 01:59

Bitcoins.com върви за 750 хиляди долара(Ама това си е Марк карпелес).
1JYFJnWKmhAwK9FMM3TM2SCjhCuc1qKc4r
farmdve

Мнениеот tel » 23 Юли 2014, 11:44

Ееее, все пак е .com.

Цената е по договаряне, така че, ако някой има интерес да ми пише :).

Лек ден
Ако съм помогнал с нещо:
Аватар
tel

Мнениеот tel » 20 Авг 2014, 11:20

Все още се продава.
Ако съм помогнал с нещо:
Аватар
tel

Мнениеот aclass » 20 Авг 2014, 11:53

еми дай ориентировъчна цена... примерна от 1btc само за првилта нищо не означава
aclass

Мнениеот tel » 22 Авг 2014, 13:46

4.576btc
Ако съм помогнал с нещо:
Аватар
tel

Мнениеот ZAX » 23 Авг 2014, 01:09

Абе то и на http://zax.com/ боклука скапан му иска 500 000 долара, а никога през жалкия си живот не го е ползвал... Реално само го е взел за $1 и то още преди да се родя и сега ще трябва да го чакам да умре за да си го взема за няколко доларчета и аз някой ден.

В същото време zax.bg ми го бяха взели някаква скапана мебелна къща, но миналата година им дойде гениалната идея да си сменят адреса с много по-скапан. Което разбира се е страхотно, но в крайна сметка ми досвидя и няма да си го взема, защото bg домейните са ужасно скапани и скъпи...

Та какво му е уникалното на този домейн че да му слагаш цена хиляди левове се чудя... Не се заяждам просто наистина ми е любопитно, е виж горе съм ти дал пример с един долен търгаш как всичко възможно си е изсмукал от пръстите, а дано пукне по-скоро!
ZAX
Spammer

Мнениеот ivajlozah » 23 Авг 2014, 11:59

ZAX написа:Абе то и на http://zax.com/ боклука скапан му иска 500 000 долара, а никога през жалкия си живот не го е ползвал... Реално само го е взел за $1 и то още преди да се родя и сега ще трябва да го чакам да умре за да си го взема за няколко доларчета и аз някой ден.

В същото време zax.bg ми го бяха взели някаква скапана мебелна къща, но миналата година им дойде гениалната идея да си сменят адреса с много по-скапан. Което разбира се е страхотно, но в крайна сметка ми досвидя и няма да си го взема, защото bg домейните са ужасно скапани и скъпи...

Та какво му е уникалното на този домейн че да му слагаш цена хиляди левове се чудя... Не се заяждам просто наистина ми е любопитно, е виж горе съм ти дал пример с един долен търгаш как всичко възможно си е изсмукал от пръстите, а дано пукне по-скоро!

Тук определено за bg не си прав. Доста съм в час с тази тема и мога доста неща да ти обясня. Но най важното за bg домейните, е че първото става въпрос за престиж и по-важното, при "запазена марка" никой не може да ти вземе домейна. Дори ако името е заето, може да поискаш да ти го дадат на теб и определено ти го дават :)
Мога още много да ти говоря, но ... няма смисъл :)

Весел уикенд на всички.

P.S.
Всеки има право на собствено мнение по даден въпрос !
ivajlozah

Мнениеот ZAX » 23 Авг 2014, 12:38

Радва ме оптимизмът ти и в интерес на истината много бих се радвал ако един ден отново стане престижно да си българин, така както някога наистина е било. Но за жалост към днешна дата просто не виждам абсолютно нищо престижно... По-скоро няма да ти посещават сайта само защото е .bg

И говоря за сериозни международни сайтове. Не за сайта на кварталния магазин на бай Иван... И точно тук някак губя смисъла от BTC + бг престиж.
ZAX
Spammer

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)